YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ksm 2011 #1 Swish Max 4x versiyonunun kulanımı ile ilgili bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ksm 2011 #3 Flah ile alakalı Ya 2x versiyonunda maus üzerine gelince başlayan müzik olayını yapıyodum, çok ara verdim şimdi 4x versiyonunda yapamadım Upvote 0 Downvote
Flah ile alakalı Ya 2x versiyonunda maus üzerine gelince başlayan müzik olayını yapıyodum, çok ara verdim şimdi 4x versiyonunda yapamadım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ksm 2011 #4 O zaman bu konu ve program beni aşar yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyoruz Upvote 0 Downvote
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 21 Ksm 2011 #5 Hocam Action Script ile yapmayı deneyim isterseniz. Fare sembolün üstüne gelince parametre geçeceğiniz müzik çalsın? Upvote 0 Downvote
Hocam Action Script ile yapmayı deneyim isterseniz. Fare sembolün üstüne gelince parametre geçeceğiniz müzik çalsın?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ksm 2011 #6 Neyse hallettim merakettim. Flash çalışmalara yabancıyım. Swish Max2 ile aynı çalışmayı yapmıştım ama uzun ara vermitim ve Swish Max4 menüleri farklı yerlerde. Ama sorun çözüldü ders olarak ekledim. SWiSH Max4 ile fare imlecine duyarlı müzik çalışması Upvote 0 Downvote
Neyse hallettim merakettim. Flash çalışmalara yabancıyım. Swish Max2 ile aynı çalışmayı yapmıştım ama uzun ara vermitim ve Swish Max4 menüleri farklı yerlerde. Ama sorun çözüldü ders olarak ekledim. SWiSH Max4 ile fare imlecine duyarlı müzik çalışması