Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Ags 2024 #1 Örneğin; Ben kare çizgileri olan bi yerden geçerken o çizgiye basmadan yürümeye çalışırım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ags 2024 #2 Adım sayma huyum var, her zaman geçtiğim merdivenleri belli mesafeleri yürürken sayarım
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Ags 2024 #3 YoRuMSuZ dediki: Adım sayma huyum var, her zaman geçtiğim merdivenleri belli mesafeleri yürürken sayarım Genişletmek için tıklayın... Helede uzun bir merdivense say say bitmez
YoRuMSuZ dediki: Adım sayma huyum var, her zaman geçtiğim merdivenleri belli mesafeleri yürürken sayarım Genişletmek için tıklayın... Helede uzun bir merdivense say say bitmez
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ags 2024 #4 Başka bir sürü daha takıntılarım var galiba şimdi konuyu görünce aklıma geldi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Ags 2024 #5 YoRuMSuZ dediki: Başka bir sürü daha takıntılarım var galiba şimdi konuyu görünce aklıma geldi Genişletmek için tıklayın... Ne varsa yaz
YoRuMSuZ dediki: Başka bir sürü daha takıntılarım var galiba şimdi konuyu görünce aklıma geldi Genişletmek için tıklayın... Ne varsa yaz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ags 2024 #6 Kurbağalara büyük saygı duyarım, dokunmam, onların bedeninde başka bir tür olduğuna inanırım
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Ags 2024 #7 YoRuMSuZ dediki: Kurbağalara büyük saygı duyarım, dokunmam, onların bedeninde başka bir tür olduğuna inanırım Genişletmek için tıklayın... Senden şaşırcağımız değişik şeyler var haaa
YoRuMSuZ dediki: Kurbağalara büyük saygı duyarım, dokunmam, onların bedeninde başka bir tür olduğuna inanırım Genişletmek için tıklayın... Senden şaşırcağımız değişik şeyler var haaa
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Ags 2024 #8 Bende bir bankta çardakta vs. oturcağım zaman her zaman elimle kontrol ederim birşey dökülmüş mü ıslak mı
Bende bir bankta çardakta vs. oturcağım zaman her zaman elimle kontrol ederim birşey dökülmüş mü ıslak mı
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 6 Ags 2024 #9 Herhangi bir şeyden yan yana 3 ve üzeri sayılarda varsa %100000000 sayarım hepsini
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 6 Ags 2024 #10 Biriyle konuşurken görgü kuralları gereği konuşan kişinin gözlerinin içine bakarım, bakmadığım zaman dinlemiyomuşum izlenimi veriyor gibi hissederim
Biriyle konuşurken görgü kuralları gereği konuşan kişinin gözlerinin içine bakarım, bakmadığım zaman dinlemiyomuşum izlenimi veriyor gibi hissederim