• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Tavsite Edebileceğiniz Ücretli Web Host

merakettim

Homo Sapiens Sapiens
Özel üye
Merhaba arkadaşlar.
MySQL, php, Linux İşletim sistem kullanan önerebileceğiniz ÜCRETLİ bir web host var ise, linkini yollarsanız sevinirim.:)

Hocam şartlara baktım da, ben bunu moderatörlüğüme çeviririm.:D
Fiyat pek sorun olmayacak.Ama güvenilir bir host olması şart.:)

Hocam örnek vereyim o halde.

Kebirhost.net ile 5 yıl çalıştım. Firma sahibi Melih Bey gerçekten anlayışlı ve alçak gönüllü biri. Hala bazı sitelerim kebirhost sunucularında. Fiyatlar yıllık 10 TL den başlayıp ihtiyacınıza göre limitsize doğru gidiyor :)

Tabii önce ihtiyacınızı çok iyi belirlemelisiniz. Bu konuda yardımcı olmaya çalışırım. Forumu ise hostgator sunucularına aldım. Daha önce maalesef Vps Vds derken konuya hakim olmayan arkadaşlarla da çalışmak durumunda kaldım. Yüksek ücretler ödedim. Ancak şu an rahatım hostgator.com Paketlerini incelemeni öneririm.

Tabii yurtiçi lokasyonlu güvenilir firmalar bulursan hız artar. Biraz daha hangi amaçla kullanacağını belirtirsen ona göre bir yer bulman konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Aslında güvenilirlik paketlere fiyat olarak yansıyor. Çok ucuz yerlere yaklaşmanı önermem çok başın ağrır.

Eğer domain mevcutsa geçici host sağlayabilirim denemelerin için.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim.Alan adım şu anda yok.Denemeleri "zymic.com"dan yapıyoruz fakat cookie ve session kullandığımda,anlamadığım bir hata mesajı veriyor.
Proje kısafilm üzerine olacak.Şu an bazı kısafilm yönetmenleri ile görüşüyoruz.Bunların tamamını bir çatı altında toplayalım dedik.Sitede bolca vidyo yayınlayacağımız için disk alanı ve trafik limitlerinin olmamasını istiyoruz.Ayrıca bu yönetmelere blog benzeri içerik değiştirme ve ekleme avantajı sağlamak için alt alan adı ve mail sınırsız olmalı.Bu isteklerimizi karşılayan "hostgator.com" cazip geliyor fakat hızı artırmak için Türkiye'den bir sunucu bulmak gerek.

Geri