İki nokta Üstat 15 Tem 2013 #1 Doğum günün kutlu olsun..Forumda gördüm yaşlanmanın burukluğu yanında forumda kutlanmama burukluğunuda yaşamanı istemedim.. = )
Doğum günün kutlu olsun..Forumda gördüm yaşlanmanın burukluğu yanında forumda kutlanmama burukluğunuda yaşamanı istemedim.. = )
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Tem 2013 #2 canımmm iyi ki doğdun nice mutlu seneler diliyorum rabbim yüzünden tebessümü hiç eksik etmesin. sevilmektesin
canımmm iyi ki doğdun nice mutlu seneler diliyorum rabbim yüzünden tebessümü hiç eksik etmesin. sevilmektesin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Tem 2013 #3 mutlu yıllar tebessüm.. gülücüklerin hiç eksilmesin..
Gizemli Cadi Forum Gururu 15 Tem 2013 #4 Sevdiklerinizle sağlıklı başarılı ve mutlu nice yıllara..iyiki doğduğunuz TEBESSÜM
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Tem 2013 #5 İki nokta dediki: Doğum günün kutlu olsun..Forumda gördüm yaşlanmanın burukluğu yanında forumda kutlanmama burukluğunuda yaşamanı istemedim.. = ) Genişletmek için tıklayın... Dündü doğum günüm dün yaşamıştım dermişim Teşekkür ederim..
İki nokta dediki: Doğum günün kutlu olsun..Forumda gördüm yaşlanmanın burukluğu yanında forumda kutlanmama burukluğunuda yaşamanı istemedim.. = ) Genişletmek için tıklayın... Dündü doğum günüm dün yaşamıştım dermişim Teşekkür ederim..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Tem 2013 #6 -araz- dediki: canımmm iyi ki doğdun nice mutlu seneler diliyorum rabbim yüzünden tebessümü hiç eksik etmesin. sevilmektesin Genişletmek için tıklayın... Amin canım hepimizin eksik etmesin. Sen de seviliyorsun tarafımdan teşekkür ederim.
-araz- dediki: canımmm iyi ki doğdun nice mutlu seneler diliyorum rabbim yüzünden tebessümü hiç eksik etmesin. sevilmektesin Genişletmek için tıklayın... Amin canım hepimizin eksik etmesin. Sen de seviliyorsun tarafımdan teşekkür ederim.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Tem 2013 #7 nazenin dediki: mutlu yıllar tebessüm.. gülücüklerin hiç eksilmesin.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canımm
nazenin dediki: mutlu yıllar tebessüm.. gülücüklerin hiç eksilmesin.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canımm
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Tem 2013 #8 Gizemli Cadi dediki: Sevdiklerinizle sağlıklı başarılı ve mutlu nice yıllara..iyiki doğduğunuz TEBESSÜM Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim.
Gizemli Cadi dediki: Sevdiklerinizle sağlıklı başarılı ve mutlu nice yıllara..iyiki doğduğunuz TEBESSÜM Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim.
İki nokta Üstat 15 Tem 2013 #9 TeBeSSüm dediki: Dündü doğum günüm dün yaşamıştım dermişim Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıklayın... Geç olsun güç olmasın..Forumun eskilerinden birisinin doğum gününü unutmak yakışmadı bize..
TeBeSSüm dediki: Dündü doğum günüm dün yaşamıştım dermişim Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıklayın... Geç olsun güç olmasın..Forumun eskilerinden birisinin doğum gününü unutmak yakışmadı bize..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Tem 2013 #10 İki nokta dediki: Geç olsun güç olmasın..Forumun eskilerinden birisinin doğum gününü unutmak yakışmadı bize.. Genişletmek için tıklayın... Çok önemli de değil unutsunlar bende onların kutlamam olur biter
İki nokta dediki: Geç olsun güç olmasın..Forumun eskilerinden birisinin doğum gününü unutmak yakışmadı bize.. Genişletmek için tıklayın... Çok önemli de değil unutsunlar bende onların kutlamam olur biter