r0se Forum Onuru Özel üye 19 Hzr 2019 #1 Yıllarca düş defalarca hiç bir şey olmasın. Mermerin üstüne düş 2 saniye de tuz buz olsun. Şekil a da görüldüğü üzre Ne çekti be bu telefon elimde
Yıllarca düş defalarca hiç bir şey olmasın. Mermerin üstüne düş 2 saniye de tuz buz olsun. Şekil a da görüldüğü üzre Ne çekti be bu telefon elimde
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Hzr 2019 #2 Geçmiş olsun yenisini alırsın artık. Zira yaptırmak daha pahalıya mal olur gibi geliyor bana ?
r0se Forum Onuru Özel üye 19 Hzr 2019 #3 Sentinus dediki: Geçmiş olsun yenisini alırsın artık. Zira yaptırmak daha pahalıya mal olur gibi geliyor bana ? Genişletmek için tıklayın... Yaptırmıcam ya gerek yok. Yenisinide alamam idare edicem alana kadar daha sağlamdı ya 4senelik telefon bi 4sene daha kullanırım
Sentinus dediki: Geçmiş olsun yenisini alırsın artık. Zira yaptırmak daha pahalıya mal olur gibi geliyor bana ? Genişletmek için tıklayın... Yaptırmıcam ya gerek yok. Yenisinide alamam idare edicem alana kadar daha sağlamdı ya 4senelik telefon bi 4sene daha kullanırım
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Hzr 2019 #4 Escarfe dediki: Yaptırmıcam ya gerek yok. Yenisinide alamam idare edicem alana kadar daha sağlamdı ya 4senelik telefon bi 4sene daha kullanırım Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım. Bana pek kullanılacak gibi gelmedi ama bak ?
Escarfe dediki: Yaptırmıcam ya gerek yok. Yenisinide alamam idare edicem alana kadar daha sağlamdı ya 4senelik telefon bi 4sene daha kullanırım Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım. Bana pek kullanılacak gibi gelmedi ama bak ?
Artemis Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2019 #5 Geçmiş olsun yaaa ? gelen gideni aratır derler ? ne kadar doğru bilemem ama
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2019 #6 Gecmis olsun, Yinede Telefon ederken dikkat etmek gerekebilir. Ufak tefek cam kirintilari tehlike yaratabilir
Gecmis olsun, Yinede Telefon ederken dikkat etmek gerekebilir. Ufak tefek cam kirintilari tehlike yaratabilir