Hatırlayanlarınız vardır bu dizi oynadığı dönemde izlememiştim ama yakın zamanda internet üzerinden izledim. Telefonlarda kullanılan zil seslerinden birkaçı gerçekten ilginçti. Hele de dizideki karakterlerden Emir Kozcuoğlu ve Tarık Soydere'nin kullandıkları müzikler oldukça farklıydı. :) Ben...
Zil sesinin adını hatırlayamadığım için forumda bulup ekleyememiştim. Çok uzun süre Polaris adlı alttaki zil sesini kulandım her an kullanmaya da devam edebilirim
Eski nokia ya da ericsson telefonlarının zil sesi olarak kullanılmıştı şahsen çok seviyorum bu sesi.
Telefonda en sevdiğim sürekli kullandığım gelen çağrı melodisi. Nokia telefonların yeni modellerinde sanırım yüklü. Dosya, mp3 formatındadır... Telefonunuza yükledikten sonra gelen çağrı sesi olarak atayabilirsiniz. Boyut: 40 KB
Hatırlayanlarınız vardır bu dizi oynadığı dönemde izlememiştim ama yakın zamanda internet üzerinden izledim. Telefonlarda kullanılan zil seslerinden birkaçı gerçekten ilginçti. Hele de dizideki karakterlerden Emir Kozcuoğlu ve Tarık Soydere'nin kullandıkları müzikler oldukça farklıydı. :) Ben...