KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Ags 2012 #4 Telefonu acip telefonu kenara birakiyorum..o istedigi zamn kapstiyo..bunu ozellikle yapiyorum konturu gitsin faturasi fazla gelsin diye kapatmiyorum acik bn isimi yapiyorum
Telefonu acip telefonu kenara birakiyorum..o istedigi zamn kapstiyo..bunu ozellikle yapiyorum konturu gitsin faturasi fazla gelsin diye kapatmiyorum acik bn isimi yapiyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ags 2012 #5 Genelde özel numaralar ve listemde olmayan numaraları açmam Olduya açmış olduğum bir anıma geldi bir aloda hat var ve ses gelmiyorsa kapatırım.
Genelde özel numaralar ve listemde olmayan numaraları açmam Olduya açmış olduğum bir anıma geldi bir aloda hat var ve ses gelmiyorsa kapatırım.
Auto Üye 27 Ksm 2012 #8 Özel numaraya ev dahil kapalıyız. Ama numarısını gösterip açıyorsa, alo der baktım cevap yok kapatırım eğer çok ısrar edip aramaya devam ederse Savcılığa suç duyurusunda bulunurum. Gerisini o düşünsün..
Özel numaraya ev dahil kapalıyız. Ama numarısını gösterip açıyorsa, alo der baktım cevap yok kapatırım eğer çok ısrar edip aramaya devam ederse Savcılığa suç duyurusunda bulunurum. Gerisini o düşünsün..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Ksm 2012 #9 ben böyle yapanları kapatmıyorum hiç .. bi de farklı bi operatörse bana yarıyo..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Ksm 2012 #10 kapatırım gider bir daha arıyorsa bi köşeye koyar müzik dinletirim