sokak lambasi Üye 19 Ekm 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşın bana gönderdiği link sayesinde buradayım. Herkese keyifli forumlar dilerim. Bu arada Eski bir vBulletin kullanıcısıyım, XenForo sistemi gerçekten hoşmuş.
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşın bana gönderdiği link sayesinde buradayım. Herkese keyifli forumlar dilerim. Bu arada Eski bir vBulletin kullanıcısıyım, XenForo sistemi gerçekten hoşmuş.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ekm 2014 #2 Hoş geldin @sokak lambasi. İyi forumlar ve iyi eğlenceler diliyorum. Linki ileten arkadaşa da selamlar Biz de 7 yıl vBulletin kullanıp XenForo'ya geçiş yaptık. Beğenilmesi sevindirici...
Hoş geldin @sokak lambasi. İyi forumlar ve iyi eğlenceler diliyorum. Linki ileten arkadaşa da selamlar Biz de 7 yıl vBulletin kullanıp XenForo'ya geçiş yaptık. Beğenilmesi sevindirici...
sokak lambasi Üye 19 Ekm 2014 #9 Düş dediki: hm. link atan kisi uye mi ol dedi? Genişletmek için tıklayın... hayır kendi özgür irademle olmaya karar verdim.
Düş dediki: hm. link atan kisi uye mi ol dedi? Genişletmek için tıklayın... hayır kendi özgür irademle olmaya karar verdim.