yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mys 2012 #1 Tuğba Bayan Tesettür Giyim Koleksiyonu Şık ve rahat giyinmeyi seven Tesettürlü bayanların Tercihi olan bir marka Tuğba giyim'den 2012 ye özel Pardesü Elbise Ve tesettür kıyafetleri modelleri sizler için sayfamızda...
Tuğba Bayan Tesettür Giyim Koleksiyonu Şık ve rahat giyinmeyi seven Tesettürlü bayanların Tercihi olan bir marka Tuğba giyim'den 2012 ye özel Pardesü Elbise Ve tesettür kıyafetleri modelleri sizler için sayfamızda...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mys 2012 #7 RUZG4R dediki: hiç birini beğenmedim çok sıradan hepsi Genişletmek için tıklayın... kızlar dime kıyafetlere bakmadığına adım gibi eminim
RUZG4R dediki: hiç birini beğenmedim çok sıradan hepsi Genişletmek için tıklayın... kızlar dime kıyafetlere bakmadığına adım gibi eminim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mys 2012 #10 RUZG4R dediki: hayır kıyafetler ciddiyim hiçbirinde tarz yok Genişletmek için tıklayın... tesettür giyimde tarza dikkat çekmeye gerek yok.. temiz ol özenli ol yeter bana göre.. kim için tarz yapıcan ki..
RUZG4R dediki: hayır kıyafetler ciddiyim hiçbirinde tarz yok Genişletmek için tıklayın... tesettür giyimde tarza dikkat çekmeye gerek yok.. temiz ol özenli ol yeter bana göre.. kim için tarz yapıcan ki..