Malzemeler: Kabak, bulgur, fasulye, keçi peyniri, sirke, zeytinyağı, sarımsak.
Hazırlanışı: Bulguru ıslatıp, zeytinyağında yumuşayıncaya kadar çevirdiğiniz kabağa haşlanmış fasulyeyi ekleyin. Sirkeyi bulgura ekleyin. Ve ardından kabaklı, fasulyeli karışıma keçi peynirini de ekleyin. Sarımsağı rendeleyip karışıma dahil edin ve hepsini karıştırın. Dilerseniz kuru domatesle servis edebilirsiniz.
Hazırlanışı: Bulguru ıslatıp, zeytinyağında yumuşayıncaya kadar çevirdiğiniz kabağa haşlanmış fasulyeyi ekleyin. Sirkeyi bulgura ekleyin. Ve ardından kabaklı, fasulyeli karışıma keçi peynirini de ekleyin. Sarımsağı rendeleyip karışıma dahil edin ve hepsini karıştırın. Dilerseniz kuru domatesle servis edebilirsiniz.