~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 29 Ekm 2015 #1 Ünlü yazar Tolstoy'un böyle bir eserinin olduğunu biliyor muydunuz ? ''Kalbimizde Allah'ın nuru vardır , onun adı vicdandır.'' TOLSTOY
Ünlü yazar Tolstoy'un böyle bir eserinin olduğunu biliyor muydunuz ? ''Kalbimizde Allah'ın nuru vardır , onun adı vicdandır.'' TOLSTOY
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ekm 2015 #2 Okumak isterdim. İlk defa duydum.
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 29 Ekm 2015 #3 SATIMI VE YAYIMI DURDURULMUŞ BİR KİTAP. ÇÜNKÜ DAĞILSAYDI VE OKUNSAYDI TÜM HRİSTİYANLAR YAHUDİLER MÜSLÜMAN OLACAKTI..
SATIMI VE YAYIMI DURDURULMUŞ BİR KİTAP. ÇÜNKÜ DAĞILSAYDI VE OKUNSAYDI TÜM HRİSTİYANLAR YAHUDİLER MÜSLÜMAN OLACAKTI..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ekm 2015 #5 Tolstoy'un inançlı bir adam olduğunu ve son yıllarında İslam'a ilgi duyduğunu okumuştum ama ne kadar doğru araştırmadım. Yine de bu yüzden yasaklanması bana mantıklı gelmedi. Kitabı onun yazdığî kesin kanıtlanmış mı?
Tolstoy'un inançlı bir adam olduğunu ve son yıllarında İslam'a ilgi duyduğunu okumuştum ama ne kadar doğru araştırmadım. Yine de bu yüzden yasaklanması bana mantıklı gelmedi. Kitabı onun yazdığî kesin kanıtlanmış mı?
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 29 Ekm 2015 #6 EVET KANITLI BASILMIŞ KENDİ KİTABINA ULAŞTIK BİRAZ ESKİ AMA ÇOĞALTTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ekm 2015 #7 ~KaÇaK CaDı~ dediki: EVET KANITLI BASILMIŞ KENDİ KİTABINA ULAŞTIK BİRAZ ESKİ AMA ÇOĞALTTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ Genişletmek için tıklayın... Burdan da paylaş mutlaka
~KaÇaK CaDı~ dediki: EVET KANITLI BASILMIŞ KENDİ KİTABINA ULAŞTIK BİRAZ ESKİ AMA ÇOĞALTTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ Genişletmek için tıklayın... Burdan da paylaş mutlaka
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 29 Ekm 2015 #8 İSTEYENE DE ULAŞTIRACAM KİTABI ONA GÖRE SAYI BELİRLİYORUZ KİTABEVİNDE
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ekm 2015 #9 ~KaÇaK CaDı~ dediki: İSTEYENE DE ULAŞTIRACAM KİTABI ONA GÖRE SAYI BELİRLİYORUZ KİTABEVİNDE Genişletmek için tıklayın... kesinlikle isterim ,lütfen sayıya dahil edermisiniz..
~KaÇaK CaDı~ dediki: İSTEYENE DE ULAŞTIRACAM KİTABI ONA GÖRE SAYI BELİRLİYORUZ KİTABEVİNDE Genişletmek için tıklayın... kesinlikle isterim ,lütfen sayıya dahil edermisiniz..