RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Nsn 2013 #3 BeReNN dediki: Yakışıklı adammış Genişletmek için tıklayın... Dizisi daha geçen hafta başladı ama ilk günden 2 milyon kişi izledi 2013 de çok duyacağız adını gibime geliyor.
BeReNN dediki: Yakışıklı adammış Genişletmek için tıklayın... Dizisi daha geçen hafta başladı ama ilk günden 2 milyon kişi izledi 2013 de çok duyacağız adını gibime geliyor.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Nsn 2013 #4 Şu yabancı dizileri bi ben izlemiyorum galiba.. Bi tane izledim ama pek tavsiye etmiyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Nsn 2013 #5 eFSaNe_KaRTaL dediki: Şu yabancı dizileri bi ben izlemiyorum galiba.. Bi tane izledim ama pek tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıklayın... Merak ettim hangi diziymiş o bir tane
eFSaNe_KaRTaL dediki: Şu yabancı dizileri bi ben izlemiyorum galiba.. Bi tane izledim ama pek tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıklayın... Merak ettim hangi diziymiş o bir tane
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Nsn 2013 #6 RUZG4R dediki: Dizisi daha geçen hafta başladı ama ilk günden 2 milyon kişi izledi 2013 de çok duyacağız adını gibime geliyor. Genişletmek için tıklayın... Cidden merak ettim diziyi izlemek lazım .
RUZG4R dediki: Dizisi daha geçen hafta başladı ama ilk günden 2 milyon kişi izledi 2013 de çok duyacağız adını gibime geliyor. Genişletmek için tıklayın... Cidden merak ettim diziyi izlemek lazım .