2 sb havuç
2 yk zeytinyağı
2 yk kimyon
1 çk kırmızı toz biber
1/4 sb su
2 yk beyaz veya balzamik sirke
1/2 fincan taze kişniş
Tuz karabiber
Havucu yuvarlak yuvarlak doğrayın. Tuzlu suda biraz yumuşayıncaya kadar pişirin. Havuçları süzüp bir kenarda soğutun. Büyük bir tavada yağ ile birlikte baharatları ısıtın. Havuç, su ve kişnişi ekleyin. Suyunu çekene kadar kaynatın. Gerekirse havuçların üzerine biraz daha zeytinyağı ve sirke ekleyerek servis edebilirsiniz.
2 yk zeytinyağı
2 yk kimyon
1 çk kırmızı toz biber
1/4 sb su
2 yk beyaz veya balzamik sirke
1/2 fincan taze kişniş
Tuz karabiber
Havucu yuvarlak yuvarlak doğrayın. Tuzlu suda biraz yumuşayıncaya kadar pişirin. Havuçları süzüp bir kenarda soğutun. Büyük bir tavada yağ ile birlikte baharatları ısıtın. Havuç, su ve kişnişi ekleyin. Suyunu çekene kadar kaynatın. Gerekirse havuçların üzerine biraz daha zeytinyağı ve sirke ekleyerek servis edebilirsiniz.