P Papatya V.I.P V.I.P 15 Eyl 2012 #1 Dinleyenini etkileyen adeta yüreğinden vuran sözlerdir. İz bırakanlar unutulmaz misali... Bkz : Feridun Düzağaç - Yürüdüm Bkz : Ayna - Severek Ayrılanlar Bkz : İlhan İrem - Anlasana - Konuşamıyorum
Dinleyenini etkileyen adeta yüreğinden vuran sözlerdir. İz bırakanlar unutulmaz misali... Bkz : Feridun Düzağaç - Yürüdüm Bkz : Ayna - Severek Ayrılanlar Bkz : İlhan İrem - Anlasana - Konuşamıyorum
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Tem 2016 #3 Bkz: İlk ve son aşkımdın gençlik çağımda Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda Öyle yer etmiştin kalp otağımda Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy
Bkz: İlk ve son aşkımdın gençlik çağımda Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda Öyle yer etmiştin kalp otağımda Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2016 #5 bknz: aldırma deli gönlüm ''Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar.''
bknz: aldırma deli gönlüm ''Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar.''
buhurdan Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2017 #6 beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben zurna mıyım haa? @KıRMıZı haksız mıyım?
beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben zurna mıyım haa? @KıRMıZı haksız mıyım?