yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Eyl 2022 #1 Üç Resimden olusan sarki ve Sarkici sorusu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Eyl 2022 #2 Hala buna yanit gelmemis ) Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Eyl 2022 #3 Biraz ipucu yok mu Upvote 0 Downvote
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Eyl 2022 #4 Melike diye bir şarkıcı var mı ve daha da önemlisi hayvanlı bir şarkısı var mı? Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Eyl 2022 #5 kedi köpek leopar köpek Arslan Ayi kaplan K Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti, görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü? Unuttun mu beni? tek aklima gelen sarki bu ´Baris Manço Son düzenleme: 16 Eyl 2022 Upvote 0 Downvote
kedi köpek leopar köpek Arslan Ayi kaplan K Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti, görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü? Unuttun mu beni? tek aklima gelen sarki bu ´Baris Manço
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Eyl 2022 #6 yilmaz27 dediki: kedi köpek leopar köpek Arslan Ayi kaplan K Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti, görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü? Unuttun mu beni? tek aklima gelen sarki bu Maris Manço Genişletmek için tıklayın... Marış Mı Barış olmasın Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: kedi köpek leopar köpek Arslan Ayi kaplan K Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti, görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü? Unuttun mu beni? tek aklima gelen sarki bu Maris Manço Genişletmek için tıklayın... Marış Mı Barış olmasın