Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Şbt 2011 #3 Şu kış bi bitmedi Kışın çıkılmıyor dışarı alışveriş için bile olsa Yaza doğru düzgün ayakkabım yok, bi yaz gelsede alıverişe çıksam
Şu kış bi bitmedi Kışın çıkılmıyor dışarı alışveriş için bile olsa Yaza doğru düzgün ayakkabım yok, bi yaz gelsede alıverişe çıksam
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Şbt 2011 #4 Tabi İstanbul baya bi soğukmuş Bu haftada çıkamazsın Zeynepcim artık sen baya baya yazı beklersin artık
Tabi İstanbul baya bi soğukmuş Bu haftada çıkamazsın Zeynepcim artık sen baya baya yazı beklersin artık
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Şbt 2011 #5 Evet dün kar yağdı ne diyon Mecburi olarak işe gidiyorum ama oda zoraki Gerçi az ısınsın hava bi kaç hafta sonra atıcam kendimi sokağa yeter artık
Evet dün kar yağdı ne diyon Mecburi olarak işe gidiyorum ama oda zoraki Gerçi az ısınsın hava bi kaç hafta sonra atıcam kendimi sokağa yeter artık
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Şbt 2011 #6 Ama yağmura kar tercih edilir Evet bi 15 gün sonra baya güzelleşir hava
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Şbt 2011 #7 MeRciMeK dediki: Ama yağmura kar tercih edilir Evet bi 15 gün sonra baya güzelleşir hava Genişletmek için tıklayın... Ama sulu kardı ve buz gibiydi. Dün dışarı çıkma gibi bi hatada bulundukda ailecek Bi anda soğudu hava
MeRciMeK dediki: Ama yağmura kar tercih edilir Evet bi 15 gün sonra baya güzelleşir hava Genişletmek için tıklayın... Ama sulu kardı ve buz gibiydi. Dün dışarı çıkma gibi bi hatada bulundukda ailecek Bi anda soğudu hava
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Şbt 2011 #8 Cidden artık baharı dört gözle bekliyorum Evden çıkacağımdan değil ama börtü böcek çiçek görelim