GÜLBEN ERGEN
"Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Her geleni yaptım."
"Uzaylı bir bayanla seviştikten sonra uzaylılar spermlerimi çaldı." - Erol Büyükburç
SERDAR ORTAÇ
"Konuşmayın! Ağzınızı öldürürüm!.." (Konserde ses çıkaran hayranlarına itafen)
ASENA
"Salak olabilirim ama aptal asla..."
DEMET AKALIN: TÜM GAZİLERİMİZ NUR İÇİNDE YATSIN
Ünlü şarkıcı Demet Akalın Twitter sayfasına, 'Tüm gazilerimiz nur içinde yatsın' notunu düştü. Takipçileri tarafından önce ti'ye alınan sonra da sert bir dille eleştirilen Akalın ardından, "Ailemde de gazi var sonradan vefat etti. Ölenlere rahmet yaşayanlara saygılar amma çok biliyorsunuz yaaaa!" yazarak durumu toparlamaya çalıştı.
CÜNEYT ARKIN
"İstanbul’un 5’te yarısını gezdim."
EBRU GÜNDEŞ
"Sade sadelikten gelir. O yüzden sadeyi tercih ettim!"
ÖYKÜ SERTER
"Evet, tüm bölgelerimizden puanları aldık. Sadece dış bölgelerimiz kaldı."
"Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Her geleni yaptım."
"Uzaylı bir bayanla seviştikten sonra uzaylılar spermlerimi çaldı." - Erol Büyükburç
SERDAR ORTAÇ
"Konuşmayın! Ağzınızı öldürürüm!.." (Konserde ses çıkaran hayranlarına itafen)
ASENA
"Salak olabilirim ama aptal asla..."
DEMET AKALIN: TÜM GAZİLERİMİZ NUR İÇİNDE YATSIN
Ünlü şarkıcı Demet Akalın Twitter sayfasına, 'Tüm gazilerimiz nur içinde yatsın' notunu düştü. Takipçileri tarafından önce ti'ye alınan sonra da sert bir dille eleştirilen Akalın ardından, "Ailemde de gazi var sonradan vefat etti. Ölenlere rahmet yaşayanlara saygılar amma çok biliyorsunuz yaaaa!" yazarak durumu toparlamaya çalıştı.
CÜNEYT ARKIN
"İstanbul’un 5’te yarısını gezdim."
EBRU GÜNDEŞ
"Sade sadelikten gelir. O yüzden sadeyi tercih ettim!"
ÖYKÜ SERTER
"Evet, tüm bölgelerimizden puanları aldık. Sadece dış bölgelerimiz kaldı."