cemree =)=) V.I.P 8 Ags 2014 #1 Yerli ve yabancı ünlü isimlerin attığı her adım gibi hamilelikleri de çok konuşuluyor. İşte ünlülerin hamilelik dönemlerine ait o fotoğraflar...
Yerli ve yabancı ünlü isimlerin attığı her adım gibi hamilelikleri de çok konuşuluyor. İşte ünlülerin hamilelik dönemlerine ait o fotoğraflar...
cemree =)=) V.I.P 8 Ags 2014 #2 Hamilelikte kaç kilo aldılar, eski formlarına nasıl kavuştular, bebeklerinin cinsiyeti ne olacak gibi soruların her biri başlı başına tartışma konusu olsa da en çok merak edilen ise görüntüleri.
Hamilelikte kaç kilo aldılar, eski formlarına nasıl kavuştular, bebeklerinin cinsiyeti ne olacak gibi soruların her biri başlı başına tartışma konusu olsa da en çok merak edilen ise görüntüleri.
Esr3 Özel Üye Özel üye 10 Ags 2014 #5 Ee bu bildigimiz normal hamile bir bağyan Cok severim bayilirim hamile bayanlara. En bakimsizi bile hoş gelir gözüme
Ee bu bildigimiz normal hamile bir bağyan Cok severim bayilirim hamile bayanlara. En bakimsizi bile hoş gelir gözüme
patik Özel Üye Özel üye 10 Ags 2014 #6 Bunların çoğunun sadece göbeği var, bedenlerinde ve yüzlerinde bir değişim yok.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #8 en çok gülben ergene yakışmıştı ,demetim hamile kalana kadar,demette çok tatlı olmuştu hamileyken