Öyle anlar vardır yaşamda, minik bir kuş gibi titrek bir hal alırız... Söyleyemediklerimiz olur. Söylemeyenlere şahit oluruz. İmkansızlıklar içinde kalırız. Umutlar içinde hayaller kurarız. Çok severiz, seviliriz. Hyata bağlayan şeylerde var hayattan koparanda... Bazı şeyleri yaşamıssındır. Bir düzen kurmuşsundur, karınca kararınca ama doğru ama yanlış bilemezsin bunu zaman gösterir. Ertelersin mutluluğunu bazen, öfkeyle masaya vurur yumruğunu çıkar gidersin bilinmeyene.. Anlatamadığın o kadar çok sırlar vardır ki içini kemiren ve hep kemirecek olan... Haykırsan dünyan yıkılır, haykırmasanda dünya başına yıkılır... Anlamlı anlamsız o kadar çok şey varki sen içinden en anlamlı en değerli olanı olanları seçersin, sonunu bilemeden. Bazen salaş bir meyhanede sabahlarsın, bazense en sevdiğinin yanında... Bazen öfkeden kudursun, bazende susar kalırsın olanlara, kayıtsız... Anlatamazsın derdini, anlatmaya çalışsan da. Hayata hep paralelden baktım bakmaya çalıştım, hiç tepelerden bakmadım... Ben tepelere manzara izlemek için çıktım. Ben tepelere kötülüklerden uzak durmak için çıktım. Ben tepelere tüm sevdiklerimle çıkmak isterim. Öylesine fütursuzca yaşamadım, hep düşünmeye çalıştım, karşımdakini asla incitmek istemedim. Ben hayat vermek ve yaşatmak isterim. Her ne kadar ölmek istese de... Öyle şeyler vardır ki... Sorular, sorunlar... Matematik dehası da olsan çözülmez çözemezsin... Ama çözülmesi gerektiğini de bilirsin... Kim bilir nereye kadar.... Bazen kaçmak uzaklaşmak istersin herşeyden. Ama kaçtığın herşey peşinden takip eder durur...Gerçekleri itiraf etmek zordur bazen, bazense o kadar kolay ki... Hiç ummadığın bir anda beklemediğin bir şey karşısında ne yapacağını bilemezsin nasıl bir tepki vereceğini, ne konuşacağını... Hiç suçun olmadığı halde bir anda suçlu durumuna düşersin. İşin içinden çıkalamayacak anlar yaşarsın ve ya yaşatırsın. Ama ne olursa olsun herşeye rağmen ateşlerde yanacağını da bilsen erteleme yüreğindeki sevinçleri. Tut ellerinden uçarcasına koş mutluluğa... Sonunu düşünmeden. Hani denir ya. Sonunu düşünen kahraman olamaz. Bizlerde sonunu düşünmeden yaşayalım içimizden gelenleri... Bazen öyle gerekir...Gerektiriler... Bazen aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali. Şaşırırsın ne yapacağını. Zaman her şeyin ilacı derler, ama zaman bırakmak da istemezsin bazen, acele edersin. Ve sonuç, koskoca hayal kırıklığı... Kendine eziyet etmekten vazgeç... Ürkmeyin ve ürkütmeyin... Ürkmeden isteklerinizi yaşamanız ve yaşatmanız dileğiyle... Sen ve şen kalın. EMİ.