S _Samet_ Üyecik 12 Hzr 2006 #1 Oyun şöle mesewla işte benim altımda bi üye var benim annem ve ya babam olsaydı bana işte az takıl bu forumda yeter artık falan gibi bişey sölicek.
Oyun şöle mesewla işte benim altımda bi üye var benim annem ve ya babam olsaydı bana işte az takıl bu forumda yeter artık falan gibi bişey sölicek.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Hzr 2006 #2 "çocuğum ne işin var senin forumda. Odanda oturup ders çalışsana" derdim :=)
Melek Özel Üye Özel üye 12 Hzr 2006 #3 "çok sigara içiyorsun en azından biraz azalt be çocuğum yazık ciğerlerine" derdim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Hzr 2006 #4 "Öğrencilerine iyi davran. pskiolojik işkence iyi değildir" derdim ))))))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Hzr 2006 #6 "Eteğinin boyunu uzat elime aldırma maşayı" DERDİM
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #7 "forum falan fani şeyler..ne varsa bilimde var.sen dünyanın ilk bilim kadını olmalısın" derdim
kelebek -ütopik- V.I.P 16 Hzr 2006 #9 maçta çok koşup terleme üstüne de soğuk bira içme hasta olursun derdim