AybüKe
Merhaba canım /öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkürü bir borç bilirim
nazenin kimdir ne yer ne içer bize kendinden bahseder misin ?
nazenin
Bana yer verdiğin için ben teşekkür ederim canimm :*
27 yaşındayım evliyim nerdeyse iki yaşında bir oğlum var
Ankara'da yaşıyorum kendimi gurbetçi gibi görüyorum memleketime uzak olmak çok zor geliyor bana
Yeni insanlar tanımaya meraklıyım kolay da severim fazla insancılım son bir senede bunu defarca soyledim kendime
Sevdiğim sevmediğim neredeyse herşey değişti iki sene içinde şimdiki en büyük zevkim alilemle vakit geçirmek onlara zaman ayirmak . Birlikteyken zaten herbisey sevimli geliyor bize
En büyük özlemim orman beni bilen bilir ormansiz yaşayamam derdim. Yaşıyorum ama hayalini kuruyorum
Kendime kaldığım zamanlarda ders çalışıyorum sinavlara girmeyi çok severim girebilecegim her sınava başvururum
AybüKe
Vallahi o gurbet kuşlarından biri de benim ama türk toprakları içersinde gurbetçi olunmazmış gurbetteyim dediğimde yabancı bir ülkede anlaşılıyor direk
Peki havasını suyunu bilmediğin topraklarda yaşamak nasıl bir duygu ? Zorlukları nelerdir?
nazenin
Çeken bilir
Çok yalnız hissettim kendimi ilk zamarda yalnız kalmadım bir sürü insan var aslında etrafimda eşimin ailesi bende hemen bir ortama girdim ama diller farklı
İki seneyi devirdik hala güven problemi yaşıyoruz ister istemez tedbirli yaşamayı öğrenmişler buradaki insanlar birbirlerinden uzaklar
Ama yine de birbirlerine saygılar
Kültür çatışması çok fazla
Buna rağmen arkadaşlıklar dostluklar güzelliklerde yaşıyoruz tabi ama yine de tedirginlik geçmiyor
Buda fazlasıyla yoruyor insanı
Tabi bu yorumlar benim yaşadığım bölgeyle ilgili çok daha iyi yerler varmış öyle diyorlar
En çok sevdiğim yanı düzenli bir şehir olması çok kolay bir şehir
AybüKe
Ben hala yaşıyorum o çatışmaları desem inanır mısın?
Anne olmak nedir sence ?Evlat sahibi olmak nasıl bir duygu ? Bize annelikle ilgili yaşadığın duygulardan bahseder misin ?
nazenin
Anne olmak merhamet demek . Bu duyguyu ne kadar anlatabilirim bilmiyorum onu gördüğüm anda tüm güzellikler anlamını yitirdi bende tek bir güzelliğim var artık
Yuzunde devamlı bir tebessümle geziyorsun ne yaşarsan yaşa
Onunla bulduğum huzur başka hiçbir şeyde yok evlat insana güçlü olmayi öğretiyor daha özenle yaşıyorsun hayatı çünkü onun en büyük örneği sensin
Kendi çocukluğumu çok sorguluyorum onunla birlikte annemi daha iyi anlayabiliyorum
Rabb'im isteyen herkese tattırsin bu duyguyu
AybüKe
Amin inşallah
Bir anne olarak mutfakla aranın kötü olması imkansız sanırım
Yaptığın en güzel yemek nedir ?Bizimle tarifini paylaşır mısın ?
nazenin
Anne olmasam hiç giresesim gelmez o mutfağa sevmiyorum sevemiyorum mecburiyetten yapıyorum
Elim lezzetlidir yaptığım hemen herşey beğenilir ama kuru fasulyeyi ayrı bir güzel yaparım
Yaptığım akşam kayinbabamlar muhakkak gelir
Ölçüm yok yalnız göz kararı yaparım ben her şeyi
Fasulyeleri akşam isliyorum islamayi unutursam ya da aniden karar vermissem yapmaya yirmi dakika hasliyorim kaymadikca biraz su ekliyorum dakika bitene kadar
Önce kuş başı etleri tencereye alıyorum üzerine biraz su hasliyorum
Yağ ve sogani üstüne ekliyorum biraz karıştırıp üstüne yeşil ve kırmızı biber dogruyorum çok minicik dogramiyorum biraz iri olacak
Birkaç dakika pişirip salçayı ekliyorum daha sonra fasulyeleri ekleyip bir iki karıştırdıktan sonra üstünü üç parmak geçecek kadar su ekliyorum tuz pul biber ve karabiber atip pişmeye bırakıyorum
Sonra herkes parmaklarını yiyor
Aybüke
Ağzım sulandı vallahi
Yeme de yanında yat
Peki nazenini neler üzer ? Neler mutlu eder?
nazenin
Anlasılamamak çok takarım kendimi anlatana kadar ısrarla konuşurum kapatmam konuyu çok pis bir huy anlamazsa anlamasın deyip gecebilsem keşke
Vefasızlık üzer kötü söz üzer umduğumu bulamamak üzer
Hüzünlü bir yanım da vardır çok şeye üzülürüm ben konu benle ilgili olsun olmasın
Mutluluk en kolay şey ama ta içinden yaşamayı bildikten sonra
En başta mutluluk sebebim saglim sevdiklerim iyi olsunlar yeter en büyük şükrüm bu
AybüKe
Anlaşılmamak ve vefasızlıkta benim en hassas noktam aslında cnm
Beğendiğin ve beğenmeğin huylarını sorsam gerçi yukarı da sorularda biraz ipucu vermişiz ama illaki ilave edilecek şeyler vardır?
nazenin
Çok konuşuyordum herşeye muhalefet oluyordum eskiden çok gıcık oluyordum bu huyuma çok şükür toparladım artık yerinde az ve öz konuşuyorum
Fazla kafama takıyorum normalde nesemle tanınırım ama aksine cok da takarım her şeyi bunu sevmiyorum ama odamdan dışarıya çıkarmam bunu surat asmam mutsuz gezmem karşımdaki insana negatif enerji vermeyi sevmiyorum bunu da seviyorum
Telaşlıyım çok telaşlı yaşıyorum hayatı sevmediğim diğer özelliğim
Küsmeyi sevmem ne olursa olsun bir merhqbalik bırakırım
Yumuşak huyluyim kolay sinirlenmem bunlarda sevdiklerimden
AybüKe
Hobi ve fobilerin nelerdir?
Nazenin
Yürümek tüm gün yuruyebilirim bir de yeşil ağaçlı ortamsa daha bir keyifle yürürüm
Bisiklete binmek burda bir ikili geçemedi ama memlekette her akşam üstü alır bisikletleri kacardik uzaklara kardeşlerimle
Agaca çıkmak çok severim
Örgü yavrum olunca oyuncak örmeye başladım ve keyifle devam ediyorum
Bu aralar dil öğrenmek de hobilerim arasında İngilizceden başladım
Film izlemek en son ne zaman izledim hatırlıyorum
Fobiler
Hamam böceği beni başka hicbisey onun kadar korkutamiyor :/
Ve kediler eskisi kadar korkmuyorum artık ama yine de uzak duruyorum
Yalniz bir öncekinde az ve öz konuşuyorum deyip çok konuşmak
AybüKe
Bu kadar hayat dolu birinin çocukluğunu merak ettim bak şimdi;;Nazenin nasıl bir çocuktu?
Bu arada röportaj nasıl gidiyor umarım keyif alıyorsundur?
AybüKe
İmremdim desem yeridir
Peki çocuklukta hepimizin bir hayali vardı .Senin en büyük hayalin neydi?Ve o hayalini gerçekleştirebildin mi?
nazenin
Resimde çizdiğim bir ev vardı çatısına kadar cikekelrle dolu o evi yapicam derdim babam planını bile çizmişti bana
Hala duruyor bir köşede inşallah ileride gerçek olur
Beyin cerrahi olmayı çok istiyordum bir de o zamanlar sevmediğim çocukların beynini açıp bir darini tutarsan benim sevdiğim kıvama geleceklerini zannediyordum bir filmden etkilenmiştim tabiki
Olamadım olamayacagim ama bir beyin amaleiyatina girme hedefim var seyirci olarak doktor tanidik arkadaş kim varsa her fırsatta sıkıştırıyorum bana ayarla diye
AybüKe
Umarım bir gün gerçekleşir o hayalin canlı canlı izlemek gibi olmaz ama acaba YouTube de videosu olabilir mi hiç araştırdın mı ?
Hazır çocukluktan devam ederken 90lı yıllardan aklına gelen şarkı ,dizi ,cizgi film ve programlar nelerdir ?
nazenin
Yüzlerce kez izledim
Haluk Levent bıkmadan usanmadan dilerim o zamanlar en çok Akdeniz akşamları ve Hakan Peker Karam ve Mustafa sandal onun arabası var en çok dinleyip soylediklerimdi
Sıdıka ve bizimkiler mahallenin muhtarları babamlarin en çok seyrettiği filmlerdi çılgın Bediş bir demet tiyatro Yasemince
Çizgi film tabiki Tom ve Jerry
Program Teksoy görevde ve Barış Manço 7 den 77 ye
Babam bize çok televizyon seyrettirmezdi biz onlar seyrettikleri an ne görürsek o
AybüKe
Ben o konu da şanslıydım istediğim şeyleri seyredebiliyordum
En büyük pişmanlığın ne diye sorsam?
Nazenin
Yanlış olduğunu bile bile sırf gönlüm hoş olsun diye birini hayatima dahil etmem ve gelişen olaylar yüzünden babamı incitmem
Aybüke
Pişmanlık gibisi yok dimi
Artık son demlerini yaşıyoruz röportajımızın
Bir de çağrışım oynayalım seninle
Bakalım bu kelimeler sende ne çağrıştırıyor
Annelik: merhamet
Evlat : en güzel nimet
Osmaniye : özlem :/
Ankara :gurbet
Orman :huzur
Bisiklet : kardeşlerle gülmek
Çerezforum: huzur
Evlilik :emek
Gurbet : Ankara
Hızlı Tur Bölümü
Burcunuz : oğlak
Tuttuğunuz takım: Beşiktaş @Sentinus
Uğurlu eşyanız? Kalemim vardı ama kaybettim
Yaşadığını şehir: Ankara
Öğrenim durumu: önlisans
Sigara ve Alkol kullanıyor musunuz? Sigara bir kaç kez denedim alkol asla
En sevdiğiniz renk? Mavi ve siyah
Ne tür müzik dinlersiniz? Kulağıma hoş geldin anlamlı olsun her türlü dinlerim
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? Haluk Levent düşündü yine beni gözlerin sevdiğim bir imsana ithaf etmiştim zamanında
Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? Elimden geldiği kadarını
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Beni dinlemeyi bilsin yeter
Şu an ruhunun olmak istediği yer? Orman
İzlemekten keyif aldığın TV programları ve diziler neler? Avlu bir süredir tekrarlarını izliyorum
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Bir sürü var aliem ve sevdiklerim diyeyim
Hayata ve insanlara bakış açın ? Herkes sevmeli hayatı da birbirini de tanı ya da tanıma sevgi dolu olursan herşey çok daha kolay
Olmazsa olmazın? Oğluşum
Hayvan besliyor musunuz? Çok istiyorum uygun evim olursa köpek alacağım
Karşı cinste hoşlandığın tip? Kara Kaş Kara göz bana güzel baksın yater
Aşk herşeyi affeder mi sizce? Hayir
Benzetildiğiniz biri var mı? Özge ozpirinçci
AybüKe
Son olarak eklemek istediğin birşeyler var mı?
nazenin
Teşekkür ederim canım
Keyifli bir söyleşi oldu okuyanlarda keyif alır inşallah
AybüKe
Ben çok keyif aldım onlarında keyif alacağından eminim
Merhaba canım /öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkürü bir borç bilirim
nazenin kimdir ne yer ne içer bize kendinden bahseder misin ?
nazenin
Bana yer verdiğin için ben teşekkür ederim canimm :*
27 yaşındayım evliyim nerdeyse iki yaşında bir oğlum var
Ankara'da yaşıyorum kendimi gurbetçi gibi görüyorum memleketime uzak olmak çok zor geliyor bana
Yeni insanlar tanımaya meraklıyım kolay da severim fazla insancılım son bir senede bunu defarca soyledim kendime
Sevdiğim sevmediğim neredeyse herşey değişti iki sene içinde şimdiki en büyük zevkim alilemle vakit geçirmek onlara zaman ayirmak . Birlikteyken zaten herbisey sevimli geliyor bize
En büyük özlemim orman beni bilen bilir ormansiz yaşayamam derdim. Yaşıyorum ama hayalini kuruyorum
Kendime kaldığım zamanlarda ders çalışıyorum sinavlara girmeyi çok severim girebilecegim her sınava başvururum
AybüKe
Vallahi o gurbet kuşlarından biri de benim ama türk toprakları içersinde gurbetçi olunmazmış gurbetteyim dediğimde yabancı bir ülkede anlaşılıyor direk
Peki havasını suyunu bilmediğin topraklarda yaşamak nasıl bir duygu ? Zorlukları nelerdir?
nazenin
Çeken bilir
Çok yalnız hissettim kendimi ilk zamarda yalnız kalmadım bir sürü insan var aslında etrafimda eşimin ailesi bende hemen bir ortama girdim ama diller farklı
İki seneyi devirdik hala güven problemi yaşıyoruz ister istemez tedbirli yaşamayı öğrenmişler buradaki insanlar birbirlerinden uzaklar
Ama yine de birbirlerine saygılar
Kültür çatışması çok fazla
Buna rağmen arkadaşlıklar dostluklar güzelliklerde yaşıyoruz tabi ama yine de tedirginlik geçmiyor
Buda fazlasıyla yoruyor insanı
Tabi bu yorumlar benim yaşadığım bölgeyle ilgili çok daha iyi yerler varmış öyle diyorlar
En çok sevdiğim yanı düzenli bir şehir olması çok kolay bir şehir
AybüKe
Ben hala yaşıyorum o çatışmaları desem inanır mısın?
Anne olmak nedir sence ?Evlat sahibi olmak nasıl bir duygu ? Bize annelikle ilgili yaşadığın duygulardan bahseder misin ?
nazenin
Anne olmak merhamet demek . Bu duyguyu ne kadar anlatabilirim bilmiyorum onu gördüğüm anda tüm güzellikler anlamını yitirdi bende tek bir güzelliğim var artık
Yuzunde devamlı bir tebessümle geziyorsun ne yaşarsan yaşa
Onunla bulduğum huzur başka hiçbir şeyde yok evlat insana güçlü olmayi öğretiyor daha özenle yaşıyorsun hayatı çünkü onun en büyük örneği sensin
Kendi çocukluğumu çok sorguluyorum onunla birlikte annemi daha iyi anlayabiliyorum
Rabb'im isteyen herkese tattırsin bu duyguyu
AybüKe
Amin inşallah
Bir anne olarak mutfakla aranın kötü olması imkansız sanırım
Yaptığın en güzel yemek nedir ?Bizimle tarifini paylaşır mısın ?
nazenin
Anne olmasam hiç giresesim gelmez o mutfağa sevmiyorum sevemiyorum mecburiyetten yapıyorum
Elim lezzetlidir yaptığım hemen herşey beğenilir ama kuru fasulyeyi ayrı bir güzel yaparım
Yaptığım akşam kayinbabamlar muhakkak gelir
Ölçüm yok yalnız göz kararı yaparım ben her şeyi
Fasulyeleri akşam isliyorum islamayi unutursam ya da aniden karar vermissem yapmaya yirmi dakika hasliyorim kaymadikca biraz su ekliyorum dakika bitene kadar
Önce kuş başı etleri tencereye alıyorum üzerine biraz su hasliyorum
Yağ ve sogani üstüne ekliyorum biraz karıştırıp üstüne yeşil ve kırmızı biber dogruyorum çok minicik dogramiyorum biraz iri olacak
Birkaç dakika pişirip salçayı ekliyorum daha sonra fasulyeleri ekleyip bir iki karıştırdıktan sonra üstünü üç parmak geçecek kadar su ekliyorum tuz pul biber ve karabiber atip pişmeye bırakıyorum
Sonra herkes parmaklarını yiyor
Aybüke
Ağzım sulandı vallahi
Yeme de yanında yat
Peki nazenini neler üzer ? Neler mutlu eder?
nazenin
Anlasılamamak çok takarım kendimi anlatana kadar ısrarla konuşurum kapatmam konuyu çok pis bir huy anlamazsa anlamasın deyip gecebilsem keşke
Vefasızlık üzer kötü söz üzer umduğumu bulamamak üzer
Hüzünlü bir yanım da vardır çok şeye üzülürüm ben konu benle ilgili olsun olmasın
Mutluluk en kolay şey ama ta içinden yaşamayı bildikten sonra
En başta mutluluk sebebim saglim sevdiklerim iyi olsunlar yeter en büyük şükrüm bu
AybüKe
Anlaşılmamak ve vefasızlıkta benim en hassas noktam aslında cnm
Beğendiğin ve beğenmeğin huylarını sorsam gerçi yukarı da sorularda biraz ipucu vermişiz ama illaki ilave edilecek şeyler vardır?
nazenin
Çok konuşuyordum herşeye muhalefet oluyordum eskiden çok gıcık oluyordum bu huyuma çok şükür toparladım artık yerinde az ve öz konuşuyorum
Fazla kafama takıyorum normalde nesemle tanınırım ama aksine cok da takarım her şeyi bunu sevmiyorum ama odamdan dışarıya çıkarmam bunu surat asmam mutsuz gezmem karşımdaki insana negatif enerji vermeyi sevmiyorum bunu da seviyorum
Telaşlıyım çok telaşlı yaşıyorum hayatı sevmediğim diğer özelliğim
Küsmeyi sevmem ne olursa olsun bir merhqbalik bırakırım
Yumuşak huyluyim kolay sinirlenmem bunlarda sevdiklerimden
AybüKe
Hobi ve fobilerin nelerdir?
Nazenin
Yürümek tüm gün yuruyebilirim bir de yeşil ağaçlı ortamsa daha bir keyifle yürürüm
Bisiklete binmek burda bir ikili geçemedi ama memlekette her akşam üstü alır bisikletleri kacardik uzaklara kardeşlerimle
Agaca çıkmak çok severim
Örgü yavrum olunca oyuncak örmeye başladım ve keyifle devam ediyorum
Bu aralar dil öğrenmek de hobilerim arasında İngilizceden başladım
Film izlemek en son ne zaman izledim hatırlıyorum
Fobiler
Hamam böceği beni başka hicbisey onun kadar korkutamiyor :/
Ve kediler eskisi kadar korkmuyorum artık ama yine de uzak duruyorum
Yalniz bir öncekinde az ve öz konuşuyorum deyip çok konuşmak
AybüKe
Bu kadar hayat dolu birinin çocukluğunu merak ettim bak şimdi;;Nazenin nasıl bir çocuktu?
Bu arada röportaj nasıl gidiyor umarım keyif alıyorsundur?
Keyifle devam ediyorum karşılıklı sohbet ediyoruz sanki
Çok şükür dolu dolu bir çocukluk geçirdim kalabalık bir çocuk grubumuz vardı hala öyledir mahellemiz
Muzip bir çocuktum kime ne yapsam akşamdan plan yaptığım olurdu ama tatlı şakalar aksama kadar eve girmezdik girince de ne yapar eder geri kaçmanın yolunu muhakkak bulirduk sokakta uyuyor kalmışlığımiz vardır ikiz kardeşim var o yüzden çoğul konuşuyorum
Orman sevgim ta o zamanlardan oyun alanımızdi bizim oralar
Aile olaralta kalabaligiz ve bir aradayız kuzenlerimle birlikte büyüdük e siz tahmin edin ne kadar keyifli olacağını ve basedilemez
AybüKe
İmremdim desem yeridir
Peki çocuklukta hepimizin bir hayali vardı .Senin en büyük hayalin neydi?Ve o hayalini gerçekleştirebildin mi?
nazenin
Resimde çizdiğim bir ev vardı çatısına kadar cikekelrle dolu o evi yapicam derdim babam planını bile çizmişti bana
Hala duruyor bir köşede inşallah ileride gerçek olur
Beyin cerrahi olmayı çok istiyordum bir de o zamanlar sevmediğim çocukların beynini açıp bir darini tutarsan benim sevdiğim kıvama geleceklerini zannediyordum bir filmden etkilenmiştim tabiki
Olamadım olamayacagim ama bir beyin amaleiyatina girme hedefim var seyirci olarak doktor tanidik arkadaş kim varsa her fırsatta sıkıştırıyorum bana ayarla diye
AybüKe
Umarım bir gün gerçekleşir o hayalin canlı canlı izlemek gibi olmaz ama acaba YouTube de videosu olabilir mi hiç araştırdın mı ?
Hazır çocukluktan devam ederken 90lı yıllardan aklına gelen şarkı ,dizi ,cizgi film ve programlar nelerdir ?
nazenin
Yüzlerce kez izledim
Haluk Levent bıkmadan usanmadan dilerim o zamanlar en çok Akdeniz akşamları ve Hakan Peker Karam ve Mustafa sandal onun arabası var en çok dinleyip soylediklerimdi
Sıdıka ve bizimkiler mahallenin muhtarları babamlarin en çok seyrettiği filmlerdi çılgın Bediş bir demet tiyatro Yasemince
Çizgi film tabiki Tom ve Jerry
Program Teksoy görevde ve Barış Manço 7 den 77 ye
Babam bize çok televizyon seyrettirmezdi biz onlar seyrettikleri an ne görürsek o
AybüKe
Ben o konu da şanslıydım istediğim şeyleri seyredebiliyordum
En büyük pişmanlığın ne diye sorsam?
Nazenin
Yanlış olduğunu bile bile sırf gönlüm hoş olsun diye birini hayatima dahil etmem ve gelişen olaylar yüzünden babamı incitmem
Aybüke
Pişmanlık gibisi yok dimi
Artık son demlerini yaşıyoruz röportajımızın
Bir de çağrışım oynayalım seninle
Bakalım bu kelimeler sende ne çağrıştırıyor
Annelik: merhamet
Evlat : en güzel nimet
Osmaniye : özlem :/
Ankara :gurbet
Orman :huzur
Bisiklet : kardeşlerle gülmek
Çerezforum: huzur
Evlilik :emek
Gurbet : Ankara
Hızlı Tur Bölümü
Burcunuz : oğlak
Tuttuğunuz takım: Beşiktaş @Sentinus
Uğurlu eşyanız? Kalemim vardı ama kaybettim
Yaşadığını şehir: Ankara
Öğrenim durumu: önlisans
Sigara ve Alkol kullanıyor musunuz? Sigara bir kaç kez denedim alkol asla
En sevdiğiniz renk? Mavi ve siyah
Ne tür müzik dinlersiniz? Kulağıma hoş geldin anlamlı olsun her türlü dinlerim
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? Haluk Levent düşündü yine beni gözlerin sevdiğim bir imsana ithaf etmiştim zamanında
Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? Elimden geldiği kadarını
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Beni dinlemeyi bilsin yeter
Şu an ruhunun olmak istediği yer? Orman
İzlemekten keyif aldığın TV programları ve diziler neler? Avlu bir süredir tekrarlarını izliyorum
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Bir sürü var aliem ve sevdiklerim diyeyim
Hayata ve insanlara bakış açın ? Herkes sevmeli hayatı da birbirini de tanı ya da tanıma sevgi dolu olursan herşey çok daha kolay
Olmazsa olmazın? Oğluşum
Hayvan besliyor musunuz? Çok istiyorum uygun evim olursa köpek alacağım
Karşı cinste hoşlandığın tip? Kara Kaş Kara göz bana güzel baksın yater
Aşk herşeyi affeder mi sizce? Hayir
Benzetildiğiniz biri var mı? Özge ozpirinçci
AybüKe
Son olarak eklemek istediğin birşeyler var mı?
nazenin
Teşekkür ederim canım
Keyifli bir söyleşi oldu okuyanlarda keyif alır inşallah
AybüKe
Ben çok keyif aldım onlarında keyif alacağından eminim
Son düzenleme: