• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Magazin "Uzaylı mısın Gülşen?"

-araz-

EYVALLAH...
V.I.P
Geçtiğimiz Temmuz'da Alaçatı'da aşırı zayıf halde görüntülenen Gülşen'in fiziği hakkındaki eleştiriler devam ediyor.

İKİ AYDA 12 KİLO

İki ayda 12 kilo veren ve aşırı spor yapmasına kızan spor hocası tarafından bile terk edilen Gülşen, eleştirilere kulaklarını tıkamayı sürdürüyor. Şarkıcının önceki gün Twitter sayfasında paylaştığı fotoğrafı ise hayranlarını çileden çıkardı.

Takipçileri şarkıcı için, "Nasıl bir çirkinliktir bu? Nerede o eski Gülşen?", "Ceset gibisin, uzaylı mısın?" ve "Gülşen, artık biraz aynaya baksan nasıl olur acaba? Sana bakmaya doyamayan gözler artık bakmaktan kaçınır hale geldi" şeklinde sert yorumlar yaptı.

Gülşen daha önce bir gazeteye verdiği röportajda kendisi için güzelliğin ne demek olduğunu açıklamıştı

Senin için güzel beden nedir?

- İdeal yağ ve kas oranına sahip bir beden, tamamdır. Ama insanın aynaya baktığı zaman kendini nasıl görmek istediği de önemli. Mesela kendimden örnek vereyim. Bundan birkaç yıl önce çok daha büyük, maskulen kaslara sahip olmaktan hoşlanıyordum. Çünkü daha agresiftim, köşelerim vardı. 30'lu yaşlarla beraber insan iç dünyasına yolculuk yapıyor ve kendini keşfediyor, değişiyor. Daha önce sevdiğiniz şeyleri sevmeyebiliyorsunuz. O yüzden şimdi daha zarif, daha ince uzun silueti seviyorum ve öyle bir siluete sahip olmak, öyle görünmek istiyorum.​

Geri