Never Give Up Özel Üye Özel üye 11 Eyl 2021 #1 Varlık (cin, demon vs.) konularında yeterince bilgili misiniz?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Eyl 2021 #2 Bilgilendirirseniz sevinirim onlar kimler ?
Never Give Up Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #3 yilmaz27 dediki: Bilgilendirirseniz sevinirim onlar kimler ? Genişletmek için tıklayın... Daha önce hiç ilgilenmedin galiba bu konularla
yilmaz27 dediki: Bilgilendirirseniz sevinirim onlar kimler ? Genişletmek için tıklayın... Daha önce hiç ilgilenmedin galiba bu konularla
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2021 #4 Coolumsu dediki: Daha önce hiç ilgilenmedin galiba bu konularla Genişletmek için tıklayın... neden soruyon o zaman bende biliyorsan bize anlatacaksin sandim
Coolumsu dediki: Daha önce hiç ilgilenmedin galiba bu konularla Genişletmek için tıklayın... neden soruyon o zaman bende biliyorsan bize anlatacaksin sandim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Eyl 2021 #6 Bir ara merak salmıştım sonra epey korkunca tövbe ettim Hatta tam o sıralar musallat filmini seyretmistim normalde korku filmi çok severim o gün bugündür yanindan geçmedim
Bir ara merak salmıştım sonra epey korkunca tövbe ettim Hatta tam o sıralar musallat filmini seyretmistim normalde korku filmi çok severim o gün bugündür yanindan geçmedim