Foreign Katılımcı 15 Ock 2013 #1 Şuanlık 10/4 Kısmını verdim ama ileryen vakitlerde yeni fotoları daha ekleyeceğim. Kodlamaya gerek kalmadan sizlerde default temadan harikalar yaratacaksınız. Kendi yaptığım default temalar; Reklam olmaması için resimde oynamaya yaptım K.b.
Şuanlık 10/4 Kısmını verdim ama ileryen vakitlerde yeni fotoları daha ekleyeceğim. Kodlamaya gerek kalmadan sizlerde default temadan harikalar yaratacaksınız. Kendi yaptığım default temalar; Reklam olmaması için resimde oynamaya yaptım K.b.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2013 #2 Tema yapmak isteyen ve yeni başlamış arkadaşlara yardımcı olması açısından harika bir konu olmuş. Teşekkürler.
Tema yapmak isteyen ve yeni başlamış arkadaşlara yardımcı olması açısından harika bir konu olmuş. Teşekkürler.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ock 2013 #3 Konu hakkında bilgim yok ama tema ile ilgilenenler için faydalı bir konu olmuş elinize sağlık @Mopha Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Foreign Katılımcı 15 Ock 2013 #4 YoRuMSuZ dediki: Tema yapmak isteyen ve yeni başlamış arkadaşlara yardımcı olması açısından harika bir konu olmuş. Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Konu hakkında bilgim yok ama tema ile ilgilenenler için faydalı bir konu olmuş elinize sağlık @Mopha Genişletmek için tıklayın... vB Benim işim... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Tema yapmak isteyen ve yeni başlamış arkadaşlara yardımcı olması açısından harika bir konu olmuş. Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Konu hakkında bilgim yok ama tema ile ilgilenenler için faydalı bir konu olmuş elinize sağlık @Mopha Genişletmek için tıklayın... vB Benim işim...