patik Özel Üye Özel üye 23 Ock 2016 #1 Benim dünya güzeli, can abim RABB'ine kavuşmuştur. Şifası için dua eden herkese candan teşekkürler.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Ock 2016 #2 Allah rahmet eylesin basin saolsun.. Mekani cennet olsun patik...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ock 2016 #3 Başınız sağolsun patik mekanı cennet olsun Rabbim size sevdiklerine sabır versin inş
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 23 Ock 2016 #4 İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Başınız sağolsun kardeşim.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inş. Ruhlarına El-Fatiha.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Başınız sağolsun kardeşim.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inş. Ruhlarına El-Fatiha.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ock 2016 #5 Başın sağ olsun... ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Ock 2016 #6 Başınız sağolsun patik, Allah rahmet eylesin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Çok üzüldüm.
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Ock 2016 #7 Basin sagolsun patik, Allah sabir versin. Sana ve abinin ruhuna dua edecegim bol bol.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ock 2016 #8 İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.yaşayan her canlı ölümü tadacaktır..ALLAH(c.c) geride kalan yakınlarına sabırlar ihsan eylesin,mekanını cennet kabrini cennetten gül abhçeleri gibi nurlu eylesin..rahmeti bol mekanı cennet olsun inşallah
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.yaşayan her canlı ölümü tadacaktır..ALLAH(c.c) geride kalan yakınlarına sabırlar ihsan eylesin,mekanını cennet kabrini cennetten gül abhçeleri gibi nurlu eylesin..rahmeti bol mekanı cennet olsun inşallah
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ock 2016 #9 Mekanı cennet olsun sevgili @patik . Allah rahmet eylesin. Sana ve yakınlarınıza başsağlığı ve sabır diliyorum.
Mekanı cennet olsun sevgili @patik . Allah rahmet eylesin. Sana ve yakınlarınıza başsağlığı ve sabır diliyorum.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Ock 2016 #10 Çok üzüldüm patik başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin, size de sabırlar versin..