yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Arl 2012 #1 [h=2]2013 gelinlikleri - gelinlik modelleri - gelinlik trendleri - 2013 gelinlik modası[/h]
[h=2]2013 gelinlikleri - gelinlik modelleri - gelinlik trendleri - 2013 gelinlik modası[/h]
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Arl 2012 #2 cok guzel renkleri var uc kurus fazla olsun kirmizi olsun..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2012 #3 gelinlik değil ama kınalık güzel olurlar ben kırmızıyı çok severim ama ablam ve kuzenim kına gecelerinde giydiler,ikisi de çok kötü şeyler yaşadılar,kuzenim rahmetli oldu,ablamsa ölümlerden döndü o yüzden tercih etmek istemedim...saçma ama edemedim.
gelinlik değil ama kınalık güzel olurlar ben kırmızıyı çok severim ama ablam ve kuzenim kına gecelerinde giydiler,ikisi de çok kötü şeyler yaşadılar,kuzenim rahmetli oldu,ablamsa ölümlerden döndü o yüzden tercih etmek istemedim...saçma ama edemedim.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Arl 2012 #4 KıRMıZı dediki: cok guzel renkleri var uc kurus fazla olsun kirmizi olsun.. Genişletmek için tıklayın... gelinlik dediğin beyaz olur ama bunlar tam senlik kırmızım)
KıRMıZı dediki: cok guzel renkleri var uc kurus fazla olsun kirmizi olsun.. Genişletmek için tıklayın... gelinlik dediğin beyaz olur ama bunlar tam senlik kırmızım)
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Arl 2012 #5 Gelinliğinde kırmızısı mı olurmuş nişanlık olsa neyse.. Gelinlik dediğin beyaz olmalı kanımca
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Arl 2012 #7 yaren* dediki: gelinlik dediðin beyaz olur ama bunlar tam senlik kýrmýzým) Genişletmek için tıklayın... herseyin tadi baska gelinligim bembeyaz olmasada beyaz olacak...2013 kasima evleniyorum o zamn gelinligimi yayinlarim burda..
yaren* dediki: gelinlik dediðin beyaz olur ama bunlar tam senlik kýrmýzým) Genişletmek için tıklayın... herseyin tadi baska gelinligim bembeyaz olmasada beyaz olacak...2013 kasima evleniyorum o zamn gelinligimi yayinlarim burda..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Arl 2012 #8 KıRMıZı dediki: herseyin tadi baska gelinligim bembeyaz olmasada beyaz olacak...2013 kasima evleniyorum o zamn gelinligimi yayinlarim burda.. Genişletmek için tıklayın... Ooo hayırlı olsun canım
KıRMıZı dediki: herseyin tadi baska gelinligim bembeyaz olmasada beyaz olacak...2013 kasima evleniyorum o zamn gelinligimi yayinlarim burda.. Genişletmek için tıklayın... Ooo hayırlı olsun canım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Arl 2012 #9 TeBeSSüm dediki: Ooo hayırlı olsun canım Genişletmek için tıklayın... gerci kesin degil dualar o dogrultuda
TeBeSSüm dediki: Ooo hayırlı olsun canım Genişletmek için tıklayın... gerci kesin degil dualar o dogrultuda