WhatsApp - İstediğiniz Mesajı Sonsuza Kadar Saklayabileceksiniz

WhatsApp'ın kullanıma sunulan son Android beta sürümünde yeni bir özellik keşfedildi. Bu özellik, kaybolan mesajlar modu açık olan sohbetlerdeki bazı mesajların otomatik olarak silinmesini engelliyor. Böylece tüm mesajlar silinse dahi istediğiniz mesaj sohbette saklanmaya devam ediyor. Özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı şimdilik bilinmiyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. WhatsApp'ın 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümünde ortaya çıkan bu özellik, bir süredir kullanılmakta olan kaybolan mesaj özelliğine önemli bir yenilik getiriyor. WABetaInfo'nun ortaya çıkardığı özellik, kullanıcıların işine gerçekten yarayacak gibi görünüyor.

WhatsApp'ın bir süredir kullanımda olan kaybolan mesajlar özelliği, bir sohbetteki ya da bir gruptaki mesajların belirli bir süre sonra otomatik olarak silinmesini sağlıyor. Ancak bu süreçte tüm mesajlar silindiğinden önemli, saklanmasını isteyebileceğiniz mesajlara da veda etmiş oluyorsunuz. 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümde keşfedilen yeni özellik ise tam da bu duruma parmak basıyor. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde kaybolan mesajlar modu açıkken bile bazı mesajları saklayabilecekler.

Kullanıcılara mesajın silinip silinmeyeceği sorulacak​

Mesajı Sonsuza Kadar Saklayabileceksiniz


WABetaInfo'nun paylaştığı bilgilere göre kullanıcılar, kaybolan mesajlar modu açık olan bir sohbete girip bir mesaja basılı tuttuklarında, yeni bir açılabilir menüyle karşılaşacaklar. Bu açılabilir menüde de söz konusu mesajın kalıcı olarak saklanmasını sağlayabileceğiniz bir seçenek yer alacak. Ancak fikrinizi değiştirirseniz, yine o mesaja basılı tutarak mesajın süresi geldiğinde silinmesini sağlayabileceksiniz.

WhatsApp, 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümde keşfedilen yeni özellikle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ayrıca bu özellik hala geliştirme aşamasında. Bu yüzden özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağını söylemek için oldukça erken. Ancak bu özelliğin kullanıcılar için önemli olduğu aşikar ve bu da özelliğin yakın zamanda kullanılabilir olacağını düşündürüyor.

Kaynak: WebTekno
 

yilmaz27

Ne Mutlu Türküm Diyene
Site Yetkilisi
Süper Moderatör
bence buna gerek yok silinmesini istedigim seyin silinmesi gerek ama onlar ilerde lazim olur diye gizli tutuyorlar
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Ayfonlarda zaten soruyor ios varya :))) ama ise yariyor gercekten mesala telefonun bozuldu butun numralar gidiyor ama watsap mesaji silinmeyince numaralar kim oldugunu buluyorsun mesajlardan dolayi :))
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Demekki ne imis sen silince Telefondan yada bilgisayardan silindi gibi gözüksede hic birsey silinmiyormus :))
 
Top