Whatsapp Web - Beklenen özellik geldi

Kullanıcıların uzun zamandır beklediği "çoklu cihaz desteği" WhatsApp Web'e yüklendi.

Whatsapp Web

WhatsApp, yeni güncellemeyle çoklu cihaz desteğini sağlayacak. Uygulama, Web sürümünü ilk olarak 2015 yılında tanıttı. Uçtan uça iki cihazın birbirine bağlanması şeklinde çalışan uygulama kullanıcılar tarafından oldukça tutuldu. Fakat şu anda cihazlardan birinin internetinin kesilmesi ya da şarjının bitmesi halinde bağlantı kesiliyor.

WhatsApp çoklu cihaz desteği​

WhatsApp, uzun zamandır çoklu cihazdan giriş yapma özelliğini beta sürümü için test ediyor. Yeni özellik, aynı anda WhatsApp hesabına bağlı dört cihaza -telefonla birlikte beş- bağlanmayı sağlıyor. Bu özelliğin gelmesi uzun süredir bekleniyordu. Çünkü kullanıcılar bilgisayar başındayken bazen telefonu kapatıyorlar yada şarjının çabuk dolması için internet erişimini kesiyorlar. Bu durum da WhatsApp Web erişim sorunu yaratıyordu. Güncellemeyle birlikte bu sorunlar kalkacak.

Ek olarak güncellemeden sonra WhatsApp Web oturumu açarken mesajların yüklenmesi de daha hızlı olacak. Böylece başka cihazlara giriş yaparken daha az zaman harcanacak. Nisan ayında gelecek güncelleme, ilk önce iOS kullanıcılarına daha sonra da Android kullanıcılarına açılacak.
 
Top