YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Şbt 2011 #2 Türkçe versiyonu indirip kurman gerek. İşletim sistemin Türkçe ise zaten Türkçe olarak kurulmuş olmalı. Türkçe Msn Resmi Sitesi: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Upvote 0 Downvote
Türkçe versiyonu indirip kurman gerek. İşletim sistemin Türkçe ise zaten Türkçe olarak kurulmuş olmalı. Türkçe Msn Resmi Sitesi: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Şbt 2011 #4 En kısa yol bu bence Bu arada kullandığın işletim sistemi ne? İngilizce mi yoksa Türkçe mi? Upvote 0 Downvote
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 18 Şbt 2011 #5 bence öncelikle konu baslığını ve içeriğini Türkçe açarak baslamanız daha doğru bir başlangıç olurdu Upvote 0 Downvote
cemree =)=) V.I.P 22 Şbt 2011 #6 halletim tamam teşekkür ilgilendiğiniz için. artık msnle ilgili herşeyde buradyım zaten üye olma nedenimdn biride buydu güzel doğru açık bilgiler süperr Upvote 0 Downvote
halletim tamam teşekkür ilgilendiğiniz için. artık msnle ilgili herşeyde buradyım zaten üye olma nedenimdn biride buydu güzel doğru açık bilgiler süperr