gülüşüm Uzman 26 Eyl 2009 #1 Günlük kullandığınız bir çok ürünün tüylerle kaplı olduğunu düşünün. Burada birkaç tüylü ürün örneği veriyoruz. Pekii ya her şey tüylü olsaydı?
Günlük kullandığınız bir çok ürünün tüylerle kaplı olduğunu düşünün. Burada birkaç tüylü ürün örneği veriyoruz. Pekii ya her şey tüylü olsaydı?
Sevgi.2 Aktif 26 Eyl 2009 #4 Giyecek ve arabalar neyse de yiyeceklerin tüylü oluşunu düşünmek bile istemiyorum.Ben tadını çok sevdiğim halde şeftaliye zar zor dayanıyorum.
Giyecek ve arabalar neyse de yiyeceklerin tüylü oluşunu düşünmek bile istemiyorum.Ben tadını çok sevdiğim halde şeftaliye zar zor dayanıyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Mrt 2018 #9 Aslında bazı ürünlerde güzel olabilirdi ama her şeyde değil. Örneğin mausun veya aşağıdaki örnekteki gibi arabanın tüylü olması hoş olurdu. Ama tıraş bıçağı, sandviç, muz gibi ürünler sanırım mide bulandırıcı olurdu.
Aslında bazı ürünlerde güzel olabilirdi ama her şeyde değil. Örneğin mausun veya aşağıdaki örnekteki gibi arabanın tüylü olması hoş olurdu. Ama tıraş bıçağı, sandviç, muz gibi ürünler sanırım mide bulandırıcı olurdu.