yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Mys 2021 #1 Ya işimdem olacağım yada cok degeel çerezforum dan buna bir karar vermek zorunda yım yada. Kendimi firenlemem gerek
Ya işimdem olacağım yada cok degeel çerezforum dan buna bir karar vermek zorunda yım yada. Kendimi firenlemem gerek
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Mys 2021 #2 yesim434 dediki: Ya işimdem olacağım yada cok degeel çerezforum dan buna bir karar vermek zorunda yım yada. Kendimi firenlemem gerek Genişletmek için tıklayın... Yaa neden boyle olduki canisim. Sende aksamlari evden gir isine engel oluyorsa
yesim434 dediki: Ya işimdem olacağım yada cok degeel çerezforum dan buna bir karar vermek zorunda yım yada. Kendimi firenlemem gerek Genişletmek için tıklayın... Yaa neden boyle olduki canisim. Sende aksamlari evden gir isine engel oluyorsa
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Mys 2021 #3 Kameralari kontrol edince görmüşler akşam evmi öffff hayırlisi bakıcagim artık
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Mys 2021 #4 O halde sana işten foruma bağlanmayı yasaklıyoruz @yesim434 Sadece evden devam...
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 14 Mys 2021 #5 Artık iş yerinden sosyal ağlara giriş olayı kurumlarca titizlikle takip ediliyor çünkü aşırı yaygınlaştı
Artık iş yerinden sosyal ağlara giriş olayı kurumlarca titizlikle takip ediliyor çünkü aşırı yaygınlaştı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Mys 2021 #6 Canım ya sende önce işin sonra forum yap akşamları bekliyoruz seni
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Mys 2021 #7 CANISIKILANADAM dediki: Artık iş yerinden sosyal ağlara giriş olayı kurumlarca titizlikle takip ediliyor çünkü aşırı yaygınlaştı Genişletmek için tıklayın... Ben is yerin telini kullanmiyorum ben kendi cepten giriyorum ama yasak ))
CANISIKILANADAM dediki: Artık iş yerinden sosyal ağlara giriş olayı kurumlarca titizlikle takip ediliyor çünkü aşırı yaygınlaştı Genişletmek için tıklayın... Ben is yerin telini kullanmiyorum ben kendi cepten giriyorum ama yasak ))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Mys 2021 #8 YoRuMSuZ dediki: O halde sana işten foruma bağlanmayı yasaklıyoruz @yesim434 Sadece evden devam... Genişletmek için tıklayın... ( bencede yasak olmali artik mecburumm
YoRuMSuZ dediki: O halde sana işten foruma bağlanmayı yasaklıyoruz @yesim434 Sadece evden devam... Genişletmek için tıklayın... ( bencede yasak olmali artik mecburumm
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Mys 2021 #9 İş daha önemli canısım ya cerezforum bağlılık yapsa da frenlemelisin kendini
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Mys 2021 #10 Lelis dediki: İş daha önemli canısım ya cerezforum bağlılık yapsa da frenlemelisin kendini Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle bunu yapacağım. Ve yine işyerinde n girdim
Lelis dediki: İş daha önemli canısım ya cerezforum bağlılık yapsa da frenlemelisin kendini Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle bunu yapacağım. Ve yine işyerinde n girdim