-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Şbt 2012 #1 Birbirinden güzel İstanbul görüntüleri, yağlıboya ile. Düzenleyen yönetici: 8 Ksm 2017
BeReNN Alyam? Özel üye 8 Şbt 2012 #3 Bunu çok beğendim çok seviyorum yağlı boya çalışmalırını Düzenleyen yönetici: 8 Ksm 2017
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Şbt 2012 #4 Çok güzel çalışmalar. Akşam konuyu bulabilirsem bunlara logo ekleyeyim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Şbt 2012 #7 Forum logosu. Bazı resimlerde görmüşsündür sağ alt köşeye forum logosu ekliyoruz.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Şbt 2012 #8 YoRuMSuZ dediki: Forum logosu. Bazı resimlerde görmüşsündür sağ alt köşeye forum logosu ekliyoruz. Genişletmek için tıklayın... he evet evet gördüm evet güzel olur akşam halledersin o zaman
YoRuMSuZ dediki: Forum logosu. Bazı resimlerde görmüşsündür sağ alt köşeye forum logosu ekliyoruz. Genişletmek için tıklayın... he evet evet gördüm evet güzel olur akşam halledersin o zaman
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Şbt 2012 #10 sorma kırmızı ben de böyle resim olaylarına çok özeniyorum ancak gel gör ki çöp adam bile çizemiyorum.bırak bi de yağlı boyayı
sorma kırmızı ben de böyle resim olaylarına çok özeniyorum ancak gel gör ki çöp adam bile çizemiyorum.bırak bi de yağlı boyayı