• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Yapay Zeka İle Neler Yapabilirim?

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Kahve
Yapay zeka ile aklınıza takılan birçok konuya cevap bulabilirsiniz. Örneğin, bir yakınınız hastalandı onun durumuyla ilgili raporları Yapay zeka ile paylaştığınızda size doktor kadar cevap verebilir. Bu bile sizi zorlu süreçlerde çok daha iyi hissetirecek.

İş hayatıyla ilgili aklınıza takılan tüm konuları da yapay zekaya sorabilirsiniz. Yapay zeka size iş hayatıyla ilgili dilediğiniz zaman yardımcı olur. Bu stratejiler işinizi büyütmek, iş hayatındaki zorlukları aşmak ve daha iyi bir kariyere sahip olmakla ilgili olabilir.

Yapay zeka ile birçok konuda hızlıca yol alabilirsiniz. Örneğin saniyeler içinde sunum hazırlayabilirsiniz. Görsel hazırlayabilirsiniz. Videolar yapabilirsiniz. E-Kitap yazdırabilirsiniz. Kitabınızı seslendirtebilirsiniz.

Artık yapay zeka dizginlenemez şekilde gelişiyor ve yaşamın bir parçası oluyor. ( )

Artık gemini.google daha Türkçe promptlarla imagen 3 kullanarak resim oluşturabiliyor. (Daha önce sadece İngilizce ile oluşturulabiliyordu)

Kısa bir Türkçe prompt girdim: "Kafası kuş vücudu köpek olan bir resim oluştur"

Sonuç
kopek-kus.webp

Promptları detaylandırarak harika resimler oluşturabilirsiniz. Ya da oluşturulan resmin nerelerini beğenmediğinizi belirtip düzeltmesini isteyebilirsiniz. :)

Artık yapay zeka dizginlenemez şekilde gelişiyor ve yaşamın bir parçası oluyor. ( )

Artık gemini.google daha Türkçe promptlarla imagen 3 kullanarak resim oluşturabiliyor. (Daha önce sadece İngilizce ile oluşturulabiliyordu)

Kısa bir Türkçe prompt girdim: "Kafası kuş vücudu köpek olan bir resim oluştur"

Sonuç
Ek dosyayı görüntüle 121266

Promptları detaylandırarak harika resimler oluşturabilirsiniz. Ya da oluşturulan resmin nerelerini beğenmediğinizi belirtip düzeltmesini isteyebilirsiniz. :)
haha bu hayvan neye benzemis :)))) bu nedir Köpekmi kusmu vallahi cözemedim :)))))

Geri