KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Mys 2021 #2 Bende ütü yapmayı sevmem çünkü herkes şikayetçi
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Mys 2021 #3 KaderKatibi dediki: Bende ütü yapmayı sevmem çünkü herkes şikayetçi Genişletmek için tıklayın... Sen de dedin ben eksik kalmayayım
KaderKatibi dediki: Bende ütü yapmayı sevmem çünkü herkes şikayetçi Genişletmek için tıklayın... Sen de dedin ben eksik kalmayayım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Mys 2021 #4 Lelis dediki: Sen de dedin ben eksik kalmayayım Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle bacım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Mys 2021 #5 aman ev islerin hic biri bana göre degil
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Mys 2021 #6 perde takmayi ütü yapmayai yastik yorgan yüzü degistirmeyi süpürmesi silmesi düzenlemesi camlari silmesi ...iclerinde en güzeli yemek yapmasi birde salata
perde takmayi ütü yapmayai yastik yorgan yüzü degistirmeyi süpürmesi silmesi düzenlemesi camlari silmesi ...iclerinde en güzeli yemek yapmasi birde salata
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Mys 2021 #7 Baska ne kaldi komsum ya )))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2021 #8 yesim434 dediki: Baska ne kaldi komsum ya ) Genişletmek için tıklayın... cok calisiyorum coook
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2021 #9 yilmaz27 dediki: perde takmayi ütü yapmayai yastik yorgan yüzü degistirmeyi süpürmesi silmesi düzenlemesi camlari silmesi ...iclerinde en güzeli yemek yapmasi birde salata Genişletmek için tıklayın... Hepsi ayrı bir dert
yilmaz27 dediki: perde takmayi ütü yapmayai yastik yorgan yüzü degistirmeyi süpürmesi silmesi düzenlemesi camlari silmesi ...iclerinde en güzeli yemek yapmasi birde salata Genişletmek için tıklayın... Hepsi ayrı bir dert