GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Mrt 2021 #1 Yarın gerçekleşmesini istediğimiz dileklerimizi buraya yazalım ??
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Mrt 2021 #2 Yarın sorun çıkmadan işimizi hallederiz inşallah
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Mrt 2021 #5 insallah bende uyuya bilirim (( yoksa cok zorlanacagim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Mrt 2021 #6 Yarın her yönüyle kazançlı bir gün olmasını diliyorum ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Mrt 2021 #7 uyumam lazim ama nerdeeee bize ugramiyor bilee
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Mrt 2021 #8 Huzur eşittir mutluluk ? Huzurlu bir gün diliyorum,tüm yaşanmışlıkları bir kez daha geri de bırakmayı diliyorum
Huzur eşittir mutluluk ? Huzurlu bir gün diliyorum,tüm yaşanmışlıkları bir kez daha geri de bırakmayı diliyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Mrt 2021 #9 Bu gün güzel bir gündü yarında aynısını istiyorum inşallah ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Mrt 2021 #10 ilkim Birtanem insallah kendini toparlarda gelir