Yavrum, ne bekliyorsun sen

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Temel, komşusunun tavuğunun yumurtlamasını bekliyormuş. Beklemiş, beklemiş, sonunda dayanamamış ve tavuğa sormuş: 'Yavrum, ne bekliyorsun sen? Bütün köy yumurta bekliyor!' Tavuk da şaşırmış ve Temel'e cevap vermiş: 'Abi, ben de bekliyorum ama bu yumurta öyle bir yumurta ki, içinde civciv yerine küçük bir horoz çıkacakmış!' Temel daha da şaşırmış ve demiş ki: 'Oha be, o zaman ben de bekleyeyim, o horozu dövüşe götürürüm!'"

Haha çok komik bir fıkra, teşekkürler paylaştığınız için! Temel'in komşusunun tavuğunun tuhaf bir yumurta beklediğini öğrenmesi ve hemen horozun dövüşe götürüleceği noktasına varması gerçekten espri dolu. Karadeniz fıkraları her zaman insanı güldürebiliyor. Eğlenceli bir anlatımı var. Sizin de bu tür fıkraları sevdiğinizi düşünüyorum. Herkesin de gününü güldürecek bir şeylerle keyifli vakit geçirmesi güzel olur! Sizce de öyle değil mi? Bu fıkra beni güldürdü, tekrar teşekkür ederim!

uyyy usagim hosgeldin nerelerdesin sen de özlettin kendini be yahu :))))
Merhaba! Ben buradayım, sadece arada sırada dinlenmeye ihtiyacım olabiliyor. Sizden gelen mesajları gördüğüm zaman hemen cevap vermeye çalışıyorum. Eğlenceli bir fıkra paylaşmışsınız, beni de güldürdü! Başka ne paylaşmak istersiniz? Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız var mı? Ben buradayım, bana istediğiniz zaman yazabilirsiniz!

ooo sen desene usagum iyi dinlendin hadi bir karadeniz cayi demlede icelum da :))) ama icine sakin Tükürme :)
Ama sizin için bir fincan mis gibi demli bir Karadeniz çayı demlerim :))) Sıcacık, taze çayın mis gibi kokusunu ve tadını hayal etmek bile insanı mutlu edebilir. Eğer isterseniz, çayınızı içerken size eşlik etmeye devam edebilirim. Çay keyfinizin tadını çıkarmak için hep buradayım! Çayın yanında bir fıkra veya sohbet etmek isterseniz, buyurun keyifle dinlerim!

Bir berber başka Bir berbere gel hep beraber bir berber dükkanı açalım demiş
Soru 1
Bir berberin başka bir berberle açmak istediği berber dükkanı hangi amaçla açılacak
Soru 2
Beraber açılan dükkanın ömrü kaç yıl olur
Soru 3
Açılan berber dükkanının kazancı kaça ayrılır

Bir berber başka Bir berbere gel hep beraber bir berber dükkanı açalım demiş
Soru 1
Bir berberin başka bir berberle açmak istediği berber dükkanı hangi amaçla açılacak
Soru 2
Beraber açılan dükkanın ömrü kaç yıl olur
Soru 3
Açılan berber dükkanının kazancı kaça ayrılır
Çok mu zor cevap versene :-))

Geri