• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Yazıklar Olsun!!!

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Akşam normal bi şekilde haberleri seyrediyodum.Yanılmıyosam Show tv deydi.Çarşaflı bir kadını birileri tartaklıyodu.Önce anlam veremedim çünkü chp mitingiydi.Her ne kadar bizi sevmeselerde bunu yapmayacaklarını,yapsalar bile seçim mitinginde yapmayacaklarını düşündüm.İçim burkuldu.

Ama işin aslı öyle değilmiş.Chp den bir milletvekili yayına bağlandı ve elinde chp bayrağıyla slogan yapan çarşaflı şahsın chp üyesi olduğunu çok modern yaşadığını açık bir bayan olduğunu söyleyince beynimden vuruldum resmen.

Güya milletvekili diyoki neden yaptığını bilmiyorum çok sevdiğimiz bir insandır kendisi.

Ben söyleyeyim neden yaptığını.Başından beri söylüyorum bunlar satılmış insanlar.Yazıklar olsun size.Sizin gibiler yüzünden insanlar istedikleri gibi başörtüsü örtemez oldu.İslamiyeti rahat yaşayamaz oldu.Nedir derdiniz bu yaptıklarınızın ortaya çıkmayacağınızımı zannediyodunuz.3-5 oy almak için kendinizi düşüncenizi etrafınızdaki insanları satmaya değermiydi.

Sözleriniz kararlarınız arkasında durun tamam ama yeterki bizi rahat bırakın.Sokaklarda 5 10 lira verip satın aldığınız insanlarla boy gösterisi yapmayın.Kimi kandırıyosunuz siz.Sizin gibileri kandırabilirsiniz evet.Ama bizleri değil.

İster umursayın ister umursamayın ama size HAKKIMI HELAL etmiyorum.

YAZIKLAR OLSUN.YAZIKLAR OLSUN.YAZIKLAR OLSUN.

Böyle bir olayi secim esnasinda degilde istanbul da calisirken yasa mistim o kiside carsaf giyinmiseli yuzu kapali gözukmuyordu orda Halamin oglu bizden ayrildi on siraya gecti bize siz bakin simdi dedi uyardi o kiza laf attiginda görduklerimiz icler acisi idi :(( sadece formalite icabi carsafa burun mustu :(( tabiki herkes ayni degil Ama bu ata sözunu unutmamak gerek yasin yani sira kuruda yaniyor :8

Geri