wien06 V.I.P V.I.P 19 Eyl 2009 #1 Yazımı Karıştırılan Sözcüklerin Doğru Yazımı ve Yabancı Sözcüklere Türkçe Karşılıklar Yazımı Karıştırılan Sözcüklerin Doğru Yazımı Yabancı Sözcüklere Türkçe Karşılıklar
Yazımı Karıştırılan Sözcüklerin Doğru Yazımı ve Yabancı Sözcüklere Türkçe Karşılıklar Yazımı Karıştırılan Sözcüklerin Doğru Yazımı Yabancı Sözcüklere Türkçe Karşılıklar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Eyl 2009 #3 Özellikle herkes yerine çoğunlukla herkez yazılması dikkatimi çekiyor Çok fazla var bu hatayı yapan.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Eyl 2009 #5 Gardrop yerine gardolap diyenler ))) Eşofmana eşortman, yalnıza yanlız, yanlışa yalnış diyenler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Eyl 2009 #6 Türkce yazarken c . z, unutan )) canim yerine anim yazan benimde ilgimi cekiyor ama ne ise burasi Türkce forum Türkcemizi gelistirecegiz Ben bile düzeltim ise ilk okul mezuunu olarak )9 liseliler daha güzel düzeltirler
Türkce yazarken c . z, unutan )) canim yerine anim yazan benimde ilgimi cekiyor ama ne ise burasi Türkce forum Türkcemizi gelistirecegiz Ben bile düzeltim ise ilk okul mezuunu olarak )9 liseliler daha güzel düzeltirler