YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Nsn 2014 #2 Siz daha yeni mi çıkarıyosunuz yazlıkları, 15 gün oldu ben çıkaralı
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Nsn 2014 #3 eh, biz senin kadar yakın değiliz ekvatora napak daha yeni atlattım gribi buralar yeni yeni tam ısınmaya başladı
eh, biz senin kadar yakın değiliz ekvatora napak daha yeni atlattım gribi buralar yeni yeni tam ısınmaya başladı
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Nsn 2014 #4 ayy bu çok güzel yaaa mezuniyetimde de böyle bi şey mi giysem ki acaba.ama sarı olmaz, aynısının narçiçeği olsa süper olurmuş:
ayy bu çok güzel yaaa mezuniyetimde de böyle bi şey mi giysem ki acaba.ama sarı olmaz, aynısının narçiçeği olsa süper olurmuş:
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Nsn 2014 #5 Bu modeller de güzelmiş ama ya İşin esprisindeyim burada kıyafetler pek keskin çizgilerle ayrılmıyo zaten yazlık kışlık diye
Bu modeller de güzelmiş ama ya İşin esprisindeyim burada kıyafetler pek keskin çizgilerle ayrılmıyo zaten yazlık kışlık diye
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Nsn 2014 #6 İstanbul'da yaza geçmek için henüz çok erken Ne çok kalın ne çok ince giyilmez Hırkalarla, ince montlarla desteklenebilecek bir mevsim var burada
İstanbul'da yaza geçmek için henüz çok erken Ne çok kalın ne çok ince giyilmez Hırkalarla, ince montlarla desteklenebilecek bir mevsim var burada
r0se Forum Onuru Özel üye 8 Nsn 2014 #7 Benim hep çıkık zaten Evde yazlık dışarda kışlık. Hatta kısa kollunun üstüne polar giydiğim oluyor ... Smdi tümden kaldırdım kışlıkları gerek yok
Benim hep çıkık zaten Evde yazlık dışarda kışlık. Hatta kısa kollunun üstüne polar giydiğim oluyor ... Smdi tümden kaldırdım kışlıkları gerek yok
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Nsn 2014 #8 Benim dolap biraz karisti zaten asiri kain biseyim yok hic ama bazi seyleri kaldirip bazilarini dolaba alma vaktim coktan gecti
Benim dolap biraz karisti zaten asiri kain biseyim yok hic ama bazi seyleri kaldirip bazilarini dolaba alma vaktim coktan gecti
felsefe_mi ...!... Özel üye 13 Nsn 2014 #9 Karadenizde olunca hala mont giyiyor insan Ezik miyiz biz ???
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Nsn 2014 #10 felsefe_mi dediki: Karadenizde olunca hala mont giyiyor insan Ezik miyiz biz ??? Genişletmek için tıklayın... istanbulda aynı durumda üşüyorum ben ya ne yazlığı..
felsefe_mi dediki: Karadenizde olunca hala mont giyiyor insan Ezik miyiz biz ??? Genişletmek için tıklayın... istanbulda aynı durumda üşüyorum ben ya ne yazlığı..