Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Tem 2016 #1 Herkesin Katılabileceği bir konu olsun istedim ve bu yüzden biraz kararsızım Bu iki konudan hangisi yeni yarışma konusu olsun istiyorsanız birini seçin
Herkesin Katılabileceği bir konu olsun istedim ve bu yüzden biraz kararsızım Bu iki konudan hangisi yeni yarışma konusu olsun istiyorsanız birini seçin
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 25 Tem 2016 #7 pazar günü olsun dedim bir şey seçmek durumunda kaldığım için oy kullandım yoksa iki konuda çok cazip..
pazar günü olsun dedim bir şey seçmek durumunda kaldığım için oy kullandım yoksa iki konuda çok cazip..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 25 Tem 2016 #8 Siyah beyaz varken başkasına gerek var mı ya Ayıp ama ya
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 25 Tem 2016 #9 Benim için pazar günü tabiki. Elimde kola, kasede çekirdek. Dizi çıkmış pijamalarımla, tv'de sabah western filmi izlerken resim atarım. bb.
Benim için pazar günü tabiki. Elimde kola, kasede çekirdek. Dizi çıkmış pijamalarımla, tv'de sabah western filmi izlerken resim atarım. bb.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Tem 2016 #10 Siyah beyaz için birazcık shop gerekecek sonuçta o yüzde bende pazar gün diyorum. Gerçi bana daha 1 buçuk ay her gün pazar
Siyah beyaz için birazcık shop gerekecek sonuçta o yüzde bende pazar gün diyorum. Gerçi bana daha 1 buçuk ay her gün pazar