KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Arl 2009 #1 Gizemli Cadı Asistan Moderatörümüz oldu..Tebrik Ediyorum..Yeni Görevinde Başarılar...
jeriko Özel Üye Özel üye 6 Arl 2009 #8 Tebrik ederim.Çok sevindim.Hayırlı olsun.Ama artık en süper asistan mod olma zamanı geldi.En süper özel üyelik geride kaldı.
Tebrik ederim.Çok sevindim.Hayırlı olsun.Ama artık en süper asistan mod olma zamanı geldi.En süper özel üyelik geride kaldı.
Gizemli Cadi Forum Gururu 6 Arl 2009 #9 Teşekkür Ederim Jeriko...Şimdiye kadar bunu düşünmememin sebebi sırf o yüzden bana en süper asistanlık yakışmıyor....En kısa sürede süper olmak...niyetimdeyim...yine....;
Teşekkür Ederim Jeriko...Şimdiye kadar bunu düşünmememin sebebi sırf o yüzden bana en süper asistanlık yakışmıyor....En kısa sürede süper olmak...niyetimdeyim...yine....;
Suskun V.I.P V.I.P 6 Arl 2009 #10 Gizemli,hayırlı olsun kutlarım.Zeyneb'e yazdıklarımı sanada yazmak durumundayım hemcinsim olarak sevindim ve gurur duydum.Başarılar.
Gizemli,hayırlı olsun kutlarım.Zeyneb'e yazdıklarımı sanada yazmak durumundayım hemcinsim olarak sevindim ve gurur duydum.Başarılar.