KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Mrt 2010 #1 Forumumuz yeni asistan moderatörünü canı gönülden tebrik ediyorum... Yeni Görevinde Başarılar...Çerezforuma hayırlı olsun
Forumumuz yeni asistan moderatörünü canı gönülden tebrik ediyorum... Yeni Görevinde Başarılar...Çerezforuma hayırlı olsun
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Mrt 2010 #3 Yeni görevin hayırlı olsun cnm. Seni asistan mod.luktan terfi etmiş olarakda görmek istiyoruz yönetim kadrosunda Başarılarının devamını diliyorum
Yeni görevin hayırlı olsun cnm. Seni asistan mod.luktan terfi etmiş olarakda görmek istiyoruz yönetim kadrosunda Başarılarının devamını diliyorum
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Mrt 2010 #4 teşekkür ederim canım bakalım zaman göstericek artık terfi edebilirmiyim ama çalışıcam
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Mrt 2010 #7 teşekkürler sevdamsın sağol apancene senide bekliyorum buraya
MeRciMeK V.I.P V.I.P 7 Mrt 2010 #8 Cankuşummmmm Tebriklerrr Kaçıncı kez oldu bilmiyorum amaaa Başka bi yerde bi daha kutlarım
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Mrt 2010 #9 sanırım bu 5 oldu yeter artukkkk yarında son kez kutlarsın tamam tteşekkür ederim cankusummm
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 7 Mrt 2010 #10 hayırlı olsun yeşim neler olmuş foruma böyle çok yabac,ncı hissettim kendimi