-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Tem 2013 #8 hepsi birbirinden güzel @cemree ekimde düğünüm var bana çeyiz hediyesi yollar mısın? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
cemree =)=) V.I.P 11 Tem 2013 #9 -araz- dediki: hepsi birbirinden güzel @cemree ekimde düğünüm var bana çeyiz hediyesi yollar mısın? Genişletmek için tıklayın... Aaaaaa hayırlı olsun canım benimde doğum günüm var ekimde =)) Tabii ki yollarım ne demek =) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- dediki: hepsi birbirinden güzel @cemree ekimde düğünüm var bana çeyiz hediyesi yollar mısın? Genişletmek için tıklayın... Aaaaaa hayırlı olsun canım benimde doğum günüm var ekimde =)) Tabii ki yollarım ne demek =)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Tem 2013 #10 -araz- dediki: hepsi birbirinden güzel cemree ekimde düğünüm var bana çeyiz hediyesi yollar mısın? Genişletmek için tıklayın... ne diyorsun seenn.. hayırlı olsunn .. da niye bi haberim ki ..
-araz- dediki: hepsi birbirinden güzel cemree ekimde düğünüm var bana çeyiz hediyesi yollar mısın? Genişletmek için tıklayın... ne diyorsun seenn.. hayırlı olsunn .. da niye bi haberim ki ..