YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Şbt 2016 #1 Yeni sunucu ile görüşlerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Bu sabahtan itibaren yeni sunucudayız... Bana konu eklerken ve mesaj yazarken aşırı kasıyor gibi geldi....
Yeni sunucu ile görüşlerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Bu sabahtan itibaren yeni sunucudayız... Bana konu eklerken ve mesaj yazarken aşırı kasıyor gibi geldi....
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Şbt 2016 #2 Banada konu değişimlerinde falan sayfa ağır yükleniyor gibi geldi ama benimde kasıyor olabilir mi bilmiyorum. Upvote 0 Downvote
Banada konu değişimlerinde falan sayfa ağır yükleniyor gibi geldi ama benimde kasıyor olabilir mi bilmiyorum.
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Şbt 2016 #3 bugün sabahtan beri sık sık foruma girip çıkıyom geçicimi bilmiyorum ama çok sorunluydu forum. şu anda sayfa geçişlerinde kasma oluyor. Upvote 0 Downvote
bugün sabahtan beri sık sık foruma girip çıkıyom geçicimi bilmiyorum ama çok sorunluydu forum. şu anda sayfa geçişlerinde kasma oluyor.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Şbt 2016 #4 Herkes görüşlerini yazarsa sevinirim arkadaşlar. Upvote 0 Downvote
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Şbt 2016 #5 cidden sorun var forumda çok ağır çok..önce netten sanmıştım ama günahını almışım netin Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Şbt 2016 #6 Ciddi bir yavaşlama söz konusu hocam. Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Şbt 2016 #7 Yavasligi cok belirgin hissedemiyorum ben telefondayken Bendeki sorun masaustu sürümdeyken mesaj yazamıyorum Upvote 0 Downvote
Yavasligi cok belirgin hissedemiyorum ben telefondayken Bendeki sorun masaustu sürümdeyken mesaj yazamıyorum
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 24 Şbt 2016 #8 Ben forumu bile nette goremedim dns sunucusu görünmüyor diyordu simdi yeni actı.. neden acabaa Upvote 0 Downvote
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2016 #9 Yavaşlığı konusunda bir şey diyemem, ben masaüstünden bağlanıyorum bir fark göremedim. Sadece bazen resimlerin, smileylerin falan görünmediğini anladım diyebilirim. :/ Upvote 0 Downvote
Yavaşlığı konusunda bir şey diyemem, ben masaüstünden bağlanıyorum bir fark göremedim. Sadece bazen resimlerin, smileylerin falan görünmediğini anladım diyebilirim. :/
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Şbt 2016 #10 Bugün iyi forum. bi sıkıntı yok.. Upvote 0 Downvote