dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Arl 2018 #1 Yeni trend nişan piercingi Senelerdir nişan yüzükleri yerine tercih edilen dövmeler yerini artık piercinglere bırakıyor! (Ben hiç beğenemedim bunları.. zaten piercingten nefret ediyorum bunlar da çok itici olmuş...) Son düzenleme: 12 Arl 2018
Yeni trend nişan piercingi Senelerdir nişan yüzükleri yerine tercih edilen dövmeler yerini artık piercinglere bırakıyor! (Ben hiç beğenemedim bunları.. zaten piercingten nefret ediyorum bunlar da çok itici olmuş...)
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Arl 2018 #3 Ne gerek var yuzuk dururken farzet o kisiden ayrildin bide onu cikarirken mi agri cekeceksin ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Arl 2018 #4 Bu ne böyle . Şaşırdılar iyiden iyiye ne yapacaklarını. ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Arl 2018 #5 Bir dönem parmagima uhuyla taş yapistiriyordum bende o zamanlar çok havalı geliyordu bana onu hatırlattı
Bir dönem parmagima uhuyla taş yapistiriyordum bende o zamanlar çok havalı geliyordu bana onu hatırlattı
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #6 İlk resimdekini beğendim, olabilir niye olmasın. Dünya dönüyor sonuçta.
BeReNN Alyam? Özel üye 30 Arl 2018 #8 Bence çok itici hiç beğenmedim moda olsun da ne olursa olsun tuhaf tuhaf şeyler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Arl 2018 #9 Kesin bir yerlere takılır o ya acısını parmağımda hissettim yemin ederim