yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Mrt 2022 #1 sevdiklerin ve sevenlerinle nice mutlu yıllar dilerim -@araz- iyiki doğmuşun iyiki tanımışız seni Son düzenleme: 4 Mrt 2022
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Mrt 2022 #2 Doğum günün kutlu olsun abla sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Mrt 2022 #3 @-araz- yeni yaşın kutlu olsun nice mutlu yaşlara sevdiklerinle birlikte inşallah iyiki doğdun iyiki varsın iyiki tanımışım
@-araz- yeni yaşın kutlu olsun nice mutlu yaşlara sevdiklerinle birlikte inşallah iyiki doğdun iyiki varsın iyiki tanımışım
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Mrt 2022 #4 Nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim, doğum günün kurlu olsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Mrt 2022 #5 Canım mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara. Doğum günün kutlu olsun. Iyiki doğmuşsun
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 3 Mrt 2022 #6 Şu forumda iyiki tanıdım dediğim kişilerin en başında yer alıyorsun @-araz- hocam. Yeni yaşın sana ve ailene huzur ve mutluluk getirsin, yüzünüzü hiç bir zaman asmadiginiz bir yıl olsun.
Şu forumda iyiki tanıdım dediğim kişilerin en başında yer alıyorsun @-araz- hocam. Yeni yaşın sana ve ailene huzur ve mutluluk getirsin, yüzünüzü hiç bir zaman asmadiginiz bir yıl olsun.
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 3 Mrt 2022 #8 Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlara, doğum gününüz kutlu olsun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Mrt 2022 #9 Her şey gönlünce olsun yeni yaşında @-araz- . Mutluluklar...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Mrt 2022 #10 hepinize ayrı ayrı tek tek tesekkur ederım. cok uzun olmus gelmeyelı.mesajlarınızı şimdi görebildim