yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Mrt 2022 #1 nice güzel seneler sevdiklerinle @Artemis
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Mrt 2022 #2 Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.@Artemis
Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.@Artemis
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Mrt 2022 #3 Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce, tüm sevdiklerinle. Daha, nice güzel yaşlara. @Artemis Sağlıkla, neşeyle ve huzurla.
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce, tüm sevdiklerinle. Daha, nice güzel yaşlara. @Artemis Sağlıkla, neşeyle ve huzurla.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Mrt 2022 #5 Nice senelerin olsun @Artemis sağlıklı huzurlu..
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 29 Mrt 2022 #6 Sağlık mutluluk ve başarı dolu yeni bir yaş dilerim @Artemis
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Mrt 2022 #8 Nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum senin için @Artemis iyi ki doğdun.
Artemis Özel Üye Özel üye 29 Mrt 2022 #9 herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum beni mutlu ettiniz