Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Arl 2020 #1 Herkese sağlıklı ,mutlu ,huzurlu ,koronavirüssüz bir hayat diliyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Arl 2020 #3 Yeni yil ne getirecek bilmiyorumda sadece huzur saglik insanlik vicdanli insanlar getirsin
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Arl 2020 #4 yesim434 dediki: Yeni yil ne getirecek bilmiyorumda sadece huzur saglik insanlik vicdanli insanlar getirsin Genişletmek için tıklayın... Daha ne olsun ?amin diyelim de yerini bulsun
yesim434 dediki: Yeni yil ne getirecek bilmiyorumda sadece huzur saglik insanlik vicdanli insanlar getirsin Genişletmek için tıklayın... Daha ne olsun ?amin diyelim de yerini bulsun
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Arl 2020 #5 Kadına ,erkeğe,çoluğa ,çocuğa ,hayvanlara yapılan şiddetler son bulsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Arl 2020 #6 Önce sağlık diliyorum tüm insanlığa. Ve her şeyin artık normale dönmesi gönülden dileğimdir.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Arl 2020 #7 Virüssüz bir yıl diliyorum en başta sonra yeni bir şehir Ve herkes için sağlık huzur mutluluk..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Arl 2020 #8 Once basimiza musallat olmus bu hastaliktan bir an önce tum insanligin kurtulmasini diliyorum, daha sonra ise yeni bir ev ile ilgili beklentilerim var onu diliyorum sonrasi iyilik guzellik olsun yeter
Once basimiza musallat olmus bu hastaliktan bir an önce tum insanligin kurtulmasini diliyorum, daha sonra ise yeni bir ev ile ilgili beklentilerim var onu diliyorum sonrasi iyilik guzellik olsun yeter
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Arl 2020 #9 Yeni yılın tüm insanlığa hastalıktan zulümden uzak huzurlu bir yıl olmasını dilerim.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Arl 2020 #10 2020 öyle acı verdiki insanların ruhlarında bedenlerinde öyle hasarlar bıraktıki 2021 den sadece sağlık ister olduk. Sağlık mutluluk huzur neşe bol nefesli bir yıl olarak gel 2021 . Üzme bizi ?
2020 öyle acı verdiki insanların ruhlarında bedenlerinde öyle hasarlar bıraktıki 2021 den sadece sağlık ister olduk. Sağlık mutluluk huzur neşe bol nefesli bir yıl olarak gel 2021 . Üzme bizi ?