Başsağlığı yesim434 annesini kaybetti :(

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
10 Kasım
Kahve
Üst üste acı haberleri vermek öyle zorki, ama zor günlerinde dostlarımızın yanında olduğumuzu göstermenin yollarından biri de maalesef bu. Dün gece @yesim434 annesinin kayıp haberini aldı. Büyük ihtimalle şu an Türkiye'dedir.

Kendisine ve geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum. Rahmetli annesinin mekanı cennet olsun, toprağı bol olsun inşallah. :(

Üst üste acı haberleri vermek öyle zorki, ama zor günlerinde dostlarımızın yanında olduğumuzu göstermenin yollarından biri de maalesef bu. Dün gece @yesim434 annesinin kayıp haberini aldı. Büyük ihtimalle şu an Türkiye'dedir.

Kendisine ve geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum. Rahmetli annesinin mekanı cennet olsun, toprağı bol olsun inşallah. :(

Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabır diliyorum. Çok acı bir durum :(

Ablacığımm çok üzüldüm Rabb'im rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere sabır versin inşallah ..

Çok üzüldüm abla, sabır diliyorum Allah rahmet eylesin :(

bu haberler çok üzücü başınız sağ olsun kaçınılmaz son hepimizi bekleyen

Abla çok üzüldüm, acın acımdır, Allah rahmet eylesin 😥
Düşünceleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Bu zor zamanda gösterdiğiniz ilgi ve alakanıza minnettarız.
Allahtan bütün ölmüşlerinize rahmet diliyorum kalanlara sannır çünkü gerçekten çok zor bir durum 🥲

Geri