yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Tem 2021 #4 Artık insanlarda sevgi diye birşey yok bence. Onlar ekstra yakıldı.
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #5 yesim434 dediki: Artık insanlarda sevgi diye birşey yok bence. Onlar ekstra yakıldı. Genişletmek için tıklayın... Teröristlerin de yapmış olduğu söyleniyor onların da parmağı olabilir resmen planlanmış Muğla,Didim oralarda da varmış yangın
yesim434 dediki: Artık insanlarda sevgi diye birşey yok bence. Onlar ekstra yakıldı. Genişletmek için tıklayın... Teröristlerin de yapmış olduğu söyleniyor onların da parmağı olabilir resmen planlanmış Muğla,Didim oralarda da varmış yangın
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Tem 2021 #6 Ne teroristi almış başını gidiyor kendi adamları yapıyor alışmışlar suçu başkasına atmay adı var terörist yaptı bitti
Ne teroristi almış başını gidiyor kendi adamları yapıyor alışmışlar suçu başkasına atmay adı var terörist yaptı bitti
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Tem 2021 #7 İki taraflı yakım oluyor bir taraftan teröristler bir tarafta arazi açmaya çalışan şerefsizler. Yangın çıkaranlara en ağır ceza verilmeli.
İki taraflı yakım oluyor bir taraftan teröristler bir tarafta arazi açmaya çalışan şerefsizler. Yangın çıkaranlara en ağır ceza verilmeli.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Tem 2021 #8 Aslında ben tererös olduğuna inanmıyorum cunku sadece bu işi çok iyi bilenler nasılsa sonra biz buraya el koyarız taş yığınlarını dikeriz sonra gelsin paralar artık birileri buna dur demeli
Aslında ben tererös olduğuna inanmıyorum cunku sadece bu işi çok iyi bilenler nasılsa sonra biz buraya el koyarız taş yığınlarını dikeriz sonra gelsin paralar artık birileri buna dur demeli
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #9 KaderKatibi dediki: İki taraflı yakım oluyor bir taraftan teröristler bir tarafta arazi açmaya çalışan şerefsizler. Yangın çıkaranlara en ağır ceza verilmeli. Genişletmek için tıklayın... Evet onu da duydum bugün arazi acacaz diye onca hayvan ,onca ağacı telef etmek cok acı
KaderKatibi dediki: İki taraflı yakım oluyor bir taraftan teröristler bir tarafta arazi açmaya çalışan şerefsizler. Yangın çıkaranlara en ağır ceza verilmeli. Genişletmek için tıklayın... Evet onu da duydum bugün arazi acacaz diye onca hayvan ,onca ağacı telef etmek cok acı